KUMITE- ja KATATUOMARIKURSSI

Ajankohta:
25.04.2015 – 12:0015:00
Sijainti:
Suurmäen Kamppailuareena, Suurmäenkatu 4, 15110 Lahti

Tuomarikurssi on tarkoitettu uusille tuomarityöskentelystä kiinnostuneille henkilöille, sekä tuomarilisenssiä päivittäville/korottaville tuomareille.

Huom! Kaikkien nykyisten tuomareiden tulee osallistua tuomarikoulutukseen v. 2015 aikana, koska säännöt ovat muuttuneet!

Pääsyvaatimuksena vihreä vyö ja vähintään 16v. ikä.

AIKA la 25.4.2015 klo 12-n. klo 15

PAIKKA Kamppailuareena, Suurmäentie 4, Lahti

Käytännön harjoittelu suoritetaan esim. 16.5 Tavastia Open – kilpailussa Hämeenlinnassa.

KOULUTTAJA Pirkko Heinonen WKF/EKF Referee A

HINTA lisenssin suorittajille/päivittäjille (kirjallinen koe) 50 € valmentajille ym. kuunteluoppilaille 10€

Lisenssin suorittajat maksavat Karateliiton tilille
AKTIA FI72 405000 10011261

Kuunteluoppilailla käteismaksu paikan päällä.

HUOM! Sääntöihin tutustuttava ennakkoon!
Säännöt löytyvät karateliiton sivuilta www.karateliitto.fi/materiaalit

VARUSTEET Virallinen asu, pilli Kuunteluoppilailla karatepuku tai verryttelyasu

ILMOITTAUTUMINEN ma 20.4.2015 mennessä sähköpostitse Karateliittoon, info@karateliitto.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, suoritatko kirjallisen kokeen.

LISÄTIEDOT
Pirkko Heinonen pirkkoheinonen@phnet.fi p. 044-5017680

Tervetuloa kurssille!

Liite:  2015-tuomarikurssikutsu_Lahti.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/02/09/kumite-ja-katatuomarikurssi/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close