Nuorten EM -kisoista pistesioja Lahden Karatelle

Zürihin nuorten EM-kilpailuiden parhaimmasta pistesaldosta vastasi Joni Kolari.

Alle 21 -vuotiaiden -60 kg sarjassa Joni voitti karsinnoissa Armanian edustajan 2-0 ottelupistein ja seuraavan kierroksen Ukrainan vastustajan 3-0 ottelupistein. Kolmannella kirroksella vastaan tuli kokenut arvokisamitalisti Berak Boran Croatiasta.

Joni hävisi ottelun tiukan taistelun Berakia vastaan tuomariäänin 5-3.
Berak eteni finaaliin saakka voittaen kultaa, joten Jonille aukesi vielä keräilymahdollisuus.
Ensimmäisellä keräilykierroksella vastassa oli Bosnia ja Hertsegovinan edustaja. Joni hallitsi ottelu alusta saakka ja voitti ottelun 1-0.

Pronssiottelussa vastaan tuli Italian Mattia Pampaloni, joka osottautui tällä kertaa liian kovaksi vastustajaksi Jonille ja katkera tappio pronssimitalista.

Nea Mänty katasi naisten alle 21 -vuotiaiden sarjassa kahdeksan parhaan joukkoon.

Tyttöjen katajoukkue(Bess Mänty, Pihla-Maaria Holmlund ja Heta Virkkunen) nappasi pisteen Ranskan katajoukkueelta tuomariäänin 4-1, Ranska hävisi semifinaalin 3-2 ja taisteli lopulta pronssia.

Pyry Heiskanen joutui tunnustamaan maailmanmestarin liian kovaksi vastukseksi ensimmäisellä kierroksella ja kun Turkkilainen ei päässyt finaaliin Pyryn tie otteluissa katkesi.

Bess Mänty ja Björn Kuluvuori karsiutuivat kadettien katasarjoissa ensimmäisillä kieroksilla eivätkä päässeet keräilyhin, joten kilpailuista tuliaisiksi jäi arvokkaita kokemuksia.

Ajankohta:
08.02.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/02/09/nuorten-em-kisoista-pistesioja-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close