Huoltaja- ja toimitsijakoulutus

Ajankohta:
04.11.2011 – 18:0020:00
Sijainti:
Avoinna/ Lahti

Kilpailuissa huoltamista ja toimitsijana toimimista varten järjestetään koulutus.

Käydään läpi olennaisia asioita, joita tulee huomioida huoltamisessa, sekä käydään läpi kilpailukaavioiden täyttäminen.

Koulutusta varten lähetetään osa materiaalista etukäteen sähköpostitse, jolla pyrimme nopeuttamaan koulutusta.
Koulutus ei vaadi mitään “pohjakoulutusta” joten kaikki kilpailijoiden vanhemmat, valmentajat ja muut asiasta kiinnostuneet rohkeasti mukaan.

Materiaalia myös liitteenä:

  • Huoltajan tehtävät
  • Kilpailujärjestlyoppaasta erityisesti sivut:
    13 ilmoittautuminen
    16-21 kaaviot
    23 tuomarien käsimerkit(ottelu)
    29-32 sääntöjä.

Seuraavana päivänä on mahdollisuus osallistua seuran järjestämään Katana Shiai kilpailuun huoltajana tai tulla avustamaan toimitsijana kilpailun järjestämisessä. Huoltajan ja toimitsijan tehtävät tukevat toisiaan.

Voit ilmoittautua koulutukseen myClubin kautta, osallistujamäärä ratkaisee myös osittain koulutuspaikan, joten toivomme pikaista ilmoittautumista kuitenkin viimeistään 20.10.2011.

https://lahdenkarate.myclub.fi/events

Liite: 2011-huoltajan tehtavat.pdf

Liite: 2011-KILPAILUJARJESTELYOPAS.pdf

Liite: 2011-Kumitesaannot rautalankaversio.pdf

Liite: 2011-WKF COMPETITION RULES VERSION 7.0 ENG.pdf

Liite: 2011-wkfkilpailusaannotversio 7 1.1.2011.pdf

Liite: 2011-Yhteenveto saantomuutoksista versio 7-1.pdf

Liite: 2011-huoltajan rooli saantojen nakokulmasta.pdf

Liite: 2011-tuomarivaliokunnan liite kilp.jarj.oppaaseen.pdf

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/09/29/huoltaja-ja-toimitsijakoulutus/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close