Mitalisadetta Latvian GP kisoissa

Lahden Karate osallistui ansiokkaasti 25.9.2011 järjestettyihin Latvian Grand Prix karatekilpailuihin.

Kilpailuissa oli osallistujia useasta eri maasta mm. Ukraina, Latvia, Liattua, Valkovenäjä, Venäjä, Viro, Tanska, Libanon ja Suomi olivat mukana mitalitaistoissa.

Lahden Karatea oli edustamassa yhdeksän kilpailijaa, jotka toivat tuliaisina yhden kullan, kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Naisten kadetit katasarjassa ensimmäisellä kierroksella Nea Mänty joutui tunnustamaan Ukrainan Iryna Zaretskayan paremmakseen tuomariäänin 4-1. Irynan päästyä finaaliin Nealle avautui tie keräilyihin, joista Nea selvisi pronssiotteluun kohdaten Latvian Veronica Jurchenkon ja voitti ottelun 4-1 näin Nea sai pronssia.

Samassa sarjassa oli kokemusta hakemassa Henna Manninen, joka hävisi samalle Latvian Veronicalle ensimmäisellä kierroksella, näin ollen Henna ei enään päässyt jatkoon. Lotta Tamminen joutui myös tyytymään kokemuksen hakemiseen hävittyään Latvialaiselle Valeriya Vancouskalle.

Poikien kadetit katasarjassa oli mukana Riku Salmi ja Miko Jalava. Mikolla kilpailu jäi lyhyeen hävittyään tiukasti 3-2 Latvian Nikita Semjonousille. Riku hävisi ensimmäisen ottelun selkein tuomariäänin 5-0, mutta Ukrainan Glib Kamenevin päästyä finaaliin, Riku pääsi vielä mukaan pronssitaisteluun. Pronssiottelu päätyi kuitenkin Valkovenäjän Arem Verenichin voittoon 5-0.

Miesten junioreiden katasarjassa mitaleja oli poimimassa Joni Kolari ja Esa-Pekka Romppanen. Joni taisteli ensimmäisen otteluvoittonsa Ukrainan Artem Moldovanista tuomariäänin 4-1. Seuraava vastustaja Liattuasta kaatui niukasti 3-2. Finaalissa vastaan tuli Latvian Dimitrijs Bodrovs, jonka Joni voitti varmoin ottein 5-0.

Esa-Pekka hävisi ensimmäisen ottelunsa Latvian Dimitrijsille ja pääsi keräilyjen kautta pronssiotteluun Liattuan Lukas Urbonasia vastaan. Esa-Pekka voitti pronssia selkein numeroin 5-0.

Otteluissa miesten alle 52 kg kadettien sarjassa Miko Jalava ei selviytynyt jatkoon hävittyää Viron Andreas Untille.

Miesten junioreiden alle 61 kg sarjassa Joni Kolari nappasi hopeaa ollen näin tuplamitalisti. Joni johti ensimmäistä otteluaan alussa jo 6-0 tehtyään kahdesti takarierrepotkun vastustajan päähän, mutta sitten taisteluasema vaihtui vastustajan tasoittaessa pelin. Ottelu meni jo jatkoajalle, mutta onnekseen Joni voitti jatkoaikaottelun 2-0.

Joni voitti muut ottelunsa ja kohtasi Latvialaisen finaalissa, Joni otteli tarkasti mutta joutui tyytymään jatkoajalla hopeaan pistein 3-0.

Miesten junioreiden alle 68 kiloisten sarjassa Esa-Pekka Romppanen hävisi niukasti ensimmäisen ottelunsa Virolaiselle 1-0 eikä enää päässyt jatkoon.

Miesten junioreiden +76 kg sarjassa Pyry Heiskanen nappasi hopeaa. Ensimmäinen ottelu eteni tarkasti otellen Virolaista vastaan ja päätyi Pyryn voittoon 2-1. Finaalissa tiukka ottelu päätyi Latvialaisen vastustajan voittaessa Pyryn 3-0.

Liite: latvia GP 2011.pdf

Ajankohta:
25.09.2011 – 22:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/09/25/mitalisadetta-latvian-gp-kisoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close