Ohjaajakoulutus ei hajoituksia tällä ajalla!

Ajankohta:
20.04.2011 – 17:0021:00
Sijainti:
Suurmäen Kamppailuareena

Hajime! Vauhdilla valmennukseen

Karateliiton starttikoulutuksen käymällä aloittavat valmentajat saavat perustiedot ja -taidot 6-11 -vuotiaiden lasten ohjaamiseen. Uudet, koulutetut valmentajat ovat tärkeitä, sillä heidän avulla seurat voivat ottaa uusia lapsia ja nuoria mukaan laadukkaaseen toimintaansa.

Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutusTervetuloa ohjaajaksi! (TOK) -starttikoulutus on suunnattu kamppailulajiseurojen uusille ja aloittaville pääasiassa 6-11 -vuotiaiden lasten valmentajille, valmentajiksi aikoville sekä kamppailulajeja harrastaville nuorille. Tästä koulutuksesta saa hyvät eväät jatkaa muihin koulutuksiin. Lasten urheilussa on tärkeätä se, että kaikki lapset liikkuvat mahdollisimman paljon yhden harjoituskerran aikana ja että harjoituksissa on iloinen ja kannustava ilmapiiri. Lasten urheilun on oltava sellaista, jossa lapset haluavat olla mukana.

Alueelliset ja tilauskoulutuksetKarateliitto järjestää vuosittain alueellisia TOK-koulutuksia (löytyvät koulutuskalenterista). Suositeltavinta on tilata koulutus järjestettäväksi omaan seuraan. Tilauskoulutus voidaan järjestää esimerkiksi seuran tiloissa arki-iltana ja käytännön demo toteuttaa seuraharjoitusten yhteydessä.Tällöin koulutettavat pääsevät soveltamaan oppimaansa suoraan omaan käytännön toimintaympäristöön.

Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutuksen sisältö-lasten urheilun tärkeät asiat-valmentajana toimiminen-valmentamisen perusteet-käytännön harjoittelu

TOK-koulutukset järjestetään yhden arki-illan tai päivän aikana.Koulutus sisältää teoriaopetusta (3h) sekä käytännön demon (1h). Osallistuja saa koulutusmateriaalin ja todistuksen.

Tilausohjeet ja hinnat (vuoden 2011 vahvistetut hinnat)Tilaa Tervetuloa ohjaajaksi! -koulutus seuraasi nuoriso- ja koulutuspäällikkö Tomi Tolsalta tomi.tolsa(at)karateliitto.fi tai 010 4208 501. Koulutus maksaa 30€/hlö ja lisäksi osallistujakohtainen osuus kouluttajan matkakuluista.

Koulutus on Nuoren Suomen ja Suomen Karateliiton suunnittelema.

 

Lahden Karate maksaa jäsenien osallistumisen!

Liite: tervetuloa_ohjaajaksi_24042011.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/02/17/ohjaajakoulutus-ei-hajoituksia-talla-ajalla/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close