Lahden Karate voitokas Hämeenlinnassa

LAHDEN KARATE MENESTYI PARHAANA SEURANA KANSALLISISSA JUNIORIKISOISSA HÄMEENLINNASSA 19.2.2011

Lahden Karate on ollut pitkään yksi menestyneimpiä suomalaisia kilpakarateseuroja. Tulevaisuus näyttää entistä kirkkaammalta, sillä kaikkien nuorimpien karatekojen pyykkipoikasarjoissa Lahden Karate voitti kaikki sarjat eikä antanut tilaa muille seuroille ylimmällä palkintopallilla.

Ensimmäisessä poikien sarjassa (- 24kg) Lahden Karate otti kolmoisvoiton. Johannes Pispa oli liekeissä ja voitti finaalissa seurakaverinsa Pyry Tuomelan. Pronssia nappasi Saku Virtanen. Muiden viidentoista seuran edustajat ottivat sitten jäljelle jääneet sijoitukset. Johannes Pispa otti myös katassa hopeaa ja samassa sarjassa Luka Martikainen korjasi pronssimitalin Lahteen. Poikien (+24 kg) isossa sarjassa Anton Martikainen raivasi tiensä finaaliin saakka ja voitti senkin puhtaasti 8-0. Saku Virtanen oli myös kaksoismitalisti voittamalla hopeaa 9-vuotiaiden katassa. Poikien 10-11- vuotiaiden alempien vöiden katassa Mikael Niemi sekä Eelis Pispa voittivat pronssimitalit.

Tyttöjen alle 8-vuotiaiden pyykkipoikasarjassa Peppi Mänty yllätti kaikki vastustajat ennen ajan loppumista ja voitti koko sarjansa puhtaasti. Tyttöjen 8-9-vuotiaissa sarjassa Kristiina Niemi sarjan pienimpänä hallitsi koko sarjaa ja voitti finaalissa Ylöjärven Shotokanin edustajan 10-2 ja senkin sarjan voitto Lahden Karatelle ja Kristiinalle. Tyttöjen 10-11-vuotiaiden katassa Bess Mänty ylsi pronssille.
Henna Manninen oli myös iskussa, sillä hän voitti kaksi hopeaa 12-13-vuotiaiden sekä katassa, että kumitessa. Samoin Teemu Orismala otti kaksi mitalia, kumitesta tuli pronssia 10-11-vuotiaiden sarjassa sekä katassa hopeaa. Miko Jalava oli 12-13-vuotiaiden katassa hopealla ja kumitessa. Lotta Tamminen osallistui ensimmäistä kertaa 14-15-vuotiaiden kata-sarjaan, johon oli yhdistetty vielä 16-17- vuotiaat. Lotta voitti jokaisen ottelun tuomariäänin 3-0 ja senkin sarjan kulta matkasi Lotan mukana Lahteen. Yhteensä 18 mitalia Lahteen, kun Lahdesta oli 16 kilpailijaa tatameilla.

Lahden Karate tekee nuorisotyötä Nuori Suomi-periaatteen pohjalta, mutta panostaa paljon myös kilpaurheiluun. Tästä osoituksena ovat myös nämä nuorten kilpailutuloksetkin.

Liite: Lahden Karate jyräsi kansallisissa Hämeenlinnan Kokorossa 19.2.doc

Ajankohta:
21.02.2011 – 22:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/02/21/lahden-karate-voitokas-hameenlinnassa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close