Treenit alle 18-vuotiailla jatkuu Suurmäen Kamppailuareenalla 17.1.2022 alkaen

Harjoitukset jatkuvat alle 18-vuotiailla Kamppailuareenalla uuden poikkeusaikataulun mukaan.

Harjoituksissa huomioidaan koronaohjeistukset ja pukuhuoneiden ruuhkautumista vältetään vaihtamalla mahdollisuuksien mukaan karatepuku kotona.
Kamppailuareenan tiloissa ei saa oleskella, vain harjoittelijat saavat käyttää Kamppailuareenan tiloja, vanhemmat eivät saa jäädä seuraamaan harjoituksia.
Aulaan saa tulla saattamaan apua tarvitsevan harjoittelijan, muutoin aulassa oleskelu on kielletty.

Aikuisille järjestetään maanantaisin klo 19:00-20:00, sekä torstaisin klo 18:30-19:30 etäharjoitukset Meet -kokouksena.
Etäharjoituksiin saa osallistua kaikki halukkaat, maanantain harjoitus on suunnattu ylemmille vöille.

Etätreeneihin pääset osallistumaan alla olevasta linkistä:

https://meet.google.com/bny-jgpb-quo

Tallenna linkki, käytämme samaa linkkiä harjoituksissa.

Edistyneempien Junnujen treenien pituutta on lisätty ja pikkukisaryhmän harjoitus on siirtynyt keskiviikolle klo 17:45 – 19:00.
Alle 18-vuotiaat voivat osallistua ti ja to edistyneempien junnujen harjoituksiin, etätreenehin voi osallistua kaikki. Jos treeniajat ovat päällekkäin voi itse valita kumpaan haluaa.

Katso liitteestä korona-aikataulu, tämä on voimassa silloin kun 18-vuotiaat ja vanhemmat eivät saa rajoitusten takia osallistua lähiharjoituksiin.

Takemmat ohjeet ja tiedotteet saat ryhmäsi valmentajalta.

Treenataan terveenä ja pidetään toisistamme huolta.

Treeniterveisin

Mika Virkkunen 044 3303 004
Valmennuspäällikkö

LIITE: Koronatreenit-2022_7.pdf

 

Ajankohta:
14.01.2022 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2022/01/14/treenit-alle-18-vuotiailla-jatkuu-suurmaen-kamppailuareenalla-17-1-2022-alkaen/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close