Lahden Karatelle upeaa menestystä Berliinin Banzai-cupissa

Viikonloppuna oteltiin Saksassa karaten Banzai Cup Open. Osallistujia kilpailussa oli toista tuhatta ympäri maailmaa. Joni Kolari aloitti urakkansa miesten alle 60kg sarjassa kohdaten armenialaisen Erik Gevorgyanin. Kolari meni ottelussa 3-0 johtoon, mutta armenialainen onnistui tasoittamaan kolmen pisteen arvoisella potkulla päähän. Ottelun päätyttyä tasatilanteeseen, äänestivät tuomarit Kolarin voittajaksi selvin äänin 5-0. Semifinaalissa Kolarin vastaan asettui saksan Denys Kucherenko. Tämäkin ottelu ratkaistiin tuomariäänin, jotka Kolari vei 5-0. Finaalissa vastassa oli moninkertainen arvokisamitalisti Unkarin Döme Szegedi. Unkarilainen johti alussa 1-0, mutta Kolari onnistui tasoittamaan ottelun loppupuolella. Kovan kamppailun päätteeksi tuomarit äänestivät Kolarin voittajaksi äänin 4-1.
Pyry Heiskanen otteli miesten +84kg sarjassa. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Islantilainen vastustaja selvästi 5-0. Toisella kierroksella hollantilainen vastustaja oli kuitenkin parempi pistein 2-0. Hollantilainen hävisi semifinaalin, joten Heiskaselle ei auennut paikkaa keräilyeriin.
Heiskanen ja Kolari ottelivat myös miesten joukkuekumitessa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tullut Irlannin joukkue kaatui suhteellisen helposti. Semifinaalissa oli vastassa joukkue Espanjasta. Lahtelaiset selvittivät varmoin ottein myös tämän kohtaamisen ja etenivät finaaliin. Finaalissa vastaan asettui Saksan joukkue. Saksalaisistakaan ei ollut vastusta lahtelaisille ja sarjan voitto tuli Lahteen.
Nea Mänty sai vastaansa naisten katasarjassa ensimmäisellä kierroksella ranskalaisen Julie Kraschin, jonka Nea voitti 2-1. Seuraavalla kierroksella Nea joutui taipumaan tanskan Natascha Lauritsenille 1-2. Tanskalainen ei päässyt finaaliin, joten Nea ei päässyt keräilyyn.

Naisten alle 18-vuotiaiden kata-sarjassa oli 26 osallistujaa. Bess Mänty voitti ensimmäisellä kierroksella hollannin Bounab Ikramin 3-0 ja sen jälkeen saksalaisen Nadin Kuschin 2-1. Kolmannella kierroksella kukistui saksan Marlene Bleich 3-0 ja neljännellä kierroksella saksan Lena Holm 3-0. Puhdasta sarjaa seurasi finaali Saksan mestari Demirkan Umayta vastaan. Demirkan teki loistavan Unsun ja Bess altavastaajana joutui tekemään hänen peräänsä riskillä Sochin-katan. Riskinotto kannatti, sillä Bess onnistui täydellisesti voittaen tuomariäänin 3-2.

Pihla-Maaria Holmlund pääsi arvalla suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan tuli hollannin Elhatri Farah, jonka Pihla-Maaria voitti 3-0. Toisella kierroksella vastassa oli saksalainen Demirkan Umay, joka voitti 3-0 ja Pihla-Maaria joutui odottamaan mahdollista pääsyä keräilyihin. Koska saksalainen eteni finaaliin, pääsi Pihla-Maaria keräilyihin ja pronssimatsiin, jossa hän voitti tanskan Michella Lauritsenin 2-1. Pihla-Maarialle pronssia.

Saku Virtanen katasi isossa sarjassa, jossa oli 21 kilpailijaa 9 eri maasta. Ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Irlannin James Renehan, jonka Saku voitti helposti tuomariäänin 3-0. Toisen kierroksen vastustaja Latviasta luovutti saapumatta paikalle. Kolmannella kierroksella vastaan asettui Hollannin mestari Rocco Ter Haar, jonka Saku selvitti varmoin ottein 2-1. Semifinaalissa Saksan Nikolai Scheer oli vailla mahdollisuuksia Sakun taituroidessa vahvalla katalla voittoon selvästi tuomariäänin 3-0. Finaalissa Saku joutui taipumaan tällä kertaa Saksan tämän vuoden mestarille, joten kotiintuomisina tällä kertaa loistavasti hopeaa.

Ajankohta:
19.09.2016 – 21:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/09/19/lahden-karatelle-upeaa-menestysta-berliinin-banzai-cupissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close