Lahden Karate kahmi mitaleita Kirkkonummen kansallisista

Viikonloppuna järjestettyyn Kirkkonummen kansalliseen karatekilpailuun osallistui n. 130 kilpailijaa 18 eri seurasta. Lahden Karaten 8 urheilijan joukkue kahmi yhteensä 14 mitalia, joista 8 oli kultaisia. Päivän mitalirohmu oli Pihla-Maaria Holmlund, joka voitti katassa sekä naisten- että juniorisarjan kaikki ottelunsa puhtaasti tuomariäänin 3-0. Pihla-Maaria taisteli itsensä pronssille myös junioreiden -56kg ottelusarjassa.
Tuplakultaan ylsi myös Jesse Lehtinen, joka voitti sekä 12-13 –vuotiaiden kata- että ottelusarjansa. Ottelusarjan finaalissa Jesse kohtasi seurakaveri Nooa Paukkolan. Tiukan finaalin vei voitokseen tällä kertaa Jesse Nooan saadessa hopeaa. Myös katasarjassa Jessen huima kehitys näkyi tyylipuhtaina suorituksina, jotka toivat suvereenin sarjavoiton.
Solja-Linnea Holmlund taiteili myös oman ikäluokkansa (10-11v.) katasarjan voittoon. Finaalissa vastassa oli seurakaveri Nea Lehtinen, joten Lahden Karate vei kaksoisvoiton. Solja-Linnea ylsi hienoilla suorituksillaan kolmannelle sijalle myös 12-13 –vuotiaiden katasarjassa. Samassa sarjassa toisen pronssimitalin vei Jaana Kirppu.
Päivän parhaista ottelusuorituksista vastasi Leevi Saario, joka vei ylivoimaisen voiton 10-11v. -42 kg –sarjasta. Leevi voitti kaikki alkukierrosten ottelunsa ylivoimaisella pistevoitolla 8-0 ennen täyttä otteluaikaa. Finaalissa Leevi iski selkeän voiton Lohjan Kamppailukeskuksen Robin Grundströmistä pistein 4-1.
Miesten avoimen ottelusarjan voittoon taisteli hyvällä asenteella ja vahvoilla suorituksillaan Elia Juusti. Tiukassa finaalissa Elia vei voiton Nurmijärven Shotokanin Tuomas Suur-Inkeroisesta. Teemu Saario nappasi kultaa 12-13v. -52 kg ottelusarjassa. Miesten katasarjan voittoon taiteili hallituilla suorituksillaan Oliver Kuisma.

Ajankohta:
25.09.2016 – 18:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/09/25/lahden-karate-kahmi-mitaleita-kirkkonummen-kansallisista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close