Lahden Karatelle 18 mitalia Finnish Openista

Lauantaina 10.9.2016 järjestettiin karaten Finnish Open Cup Tampereella.
Kilpailuihin osallistuin Suomen terävin kärki ja useita kilpailijoita ulkomailta.

Tuplamestastaruuksista tälläkertaa vastasi Bess Mänty sekä Jesse Lehtinen.
Bess kohtasi sekä naisten että junioreiden katafinaaleissa seurakaverinsa Pihla-Maaria Holmdlundin. Bess vei voiton selkein tuomariäänin kummassakin finaalissa. Pihla-Maaria otteli lisäksi juniorinaisten -48 kg ottelusarjassa sijoittuen toiseksi, tämä oli Pihla-Maarian kolmas hopeamitali näistä kilpailuista.

 

Jesse Lehtinen nappasi myöskin tuplakultaa, voittaen ensin alle 14 -vuotiaiden katasarjan ja sen jälkeen alle 14 -vuotiaiden -45 kg ottelusarjan.

Oliver Kuisma katasi tiensä selkein voitoin finaaliin ja taisteli hienosti kultamitalin miesten katasarjassa.

Saku Virtanen katasi tottuneesti kadettien katasarjan voittoon, kukistaen finaalissa Tanskan edustajan niukoin 3-2 tuomariäänin.

Alle 14 -vuotiaiden tyttöjen katasarjassa kaksoisvoittoon katasivat Solja-Linnea Holmlund ja Jaana Kirppu. Solja-Linnea katasi finaalissa varmasti ja vei voiton seurakaveristaan.

Teemu Saario otteli alle 14 -vuotiaiden -55 kg sarjassa taitavasti finaalin ja kultamitalin antamatta Eestiläisille kilpakumppaneilleen yhtään pisteitä.

Tyttöjen alle 12 -vuotiaiden katasarjassa Nea Lehtinen katasi varmaan voittoon, vieden kaikki ottelut puhtain tuomariäänin 5-0.

Poikien alle 12 -vuotiaiden -42 kg ottelusarjassa Nooa Paukkola otteli tiensä finaaliin, vieden ensin Venäläisestä voiton täpärästi 5-4 pistein ja Eestiläisestä tuomariäänestyksen jälkeen voiton 3-2. Finaalissa toisen Eestin edustajan oli aika todeta Nooa paremmakseen.

Miesten -75 kg ottelusarjassa Joni Kolari eteni finaaliin jossa vastassa oli isompikokoinen maajoukkuekaveri Aaro Tuominen. Ottelu eteni tasaisesti Jonin siirtyessä johtoon, mutta Aaro tasoitti aivan viimesekunneilla tasapisteille, varsinaisen otteluajan jälkeen seurasi tuomariäänestys. Tuomarit äänestivät täpärästi 3-2 Aaron voittajaksi ja Jonin oli tyytyminen hopeamitaliin.

Björn Kulovuori otteli junioreiden yhdistetyssä +/- 76 kg sarjassa hopealle. Finaalin vei täpärästi tuomariäänestyksen jälkeen Helsinkiläinen Lalli Nurmi. Björn otteli myös miesten joukkueottelussa hopealle.

Mikael Ranki otteli junioreiden -68 kg sarjassa hopeaa. Semifinaalissa kukistui Venäjän edustaja, mutta finaalissa Mikaelin oli todettava Saksalainen liian kovaksi palaksi.

Miesten +75 kiloisten ottelusarjassa Pyry Heiskanen eteni pronssiotteluun, häviten sarjan Venäläisvoittajalle 1-0 pistein. Pronssiottelu oli äärimmäisen tiukka Nurmijärven Mikko Remeksen johtaessa 5-1 viimeisen otteluminuutin alkaessa. Pyry sai taisteluvaihteen päälle ja tasoitti ottelun 5-5 pisteille aivan loppuhetkellä varsinaisen otteluajan päättyessä tasapeliin. Tuomariäänestyksen Pyry selvitti edukseen, ottaen taisteluvoitolla pronssia.

Ajankohta:
11.09.2016 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/09/10/lahden-karatelle-18-mitalia-finnish-openista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close