Karhukaratesta mitaleja

Viime lauantaina Porissa käytiin kansalliset Karhukarate-kilpailut, joihin osallistui yli 200 suomalaista karatekaa eri puolilta Suomea.

Lahden karaten 8 kilpailijan saldona oli 6 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia.

Björn Kulovuori hallitsi kumiten oman ikäluokkansa poikien (14–15 v.) kadettisarjan, jossa ensimmäisellä kierroksella vastassa oli Viljo Savolainen Nurmijärveltä. Hänet Björn voitti mahtavalla suorituksellaan pistein 9-0. Seuraavan vastustajan ollessa poissaolleena Björn eteni semifinaalin, jossa hän kohtasi Tuomas Kauppisen Kuopion karateseurasta. Ottelu päättyi 4-0 Kulovuoren voittoon. Tiukassa finaaliottelussa Ylöjärven Miska Salosta vastaan Björn vei voiton hienolla kierrepotkulla päähän viimeisellä sekunnilla.

 

 

 

 

Nuoret lupaukset Jesse Lehtinen, Nooa Paukkola ja Tapanilan Erän vahvistus Ben Parikka hienosti taistelivat itsensä voittoon poikien 10–11 v. joukkuekumitessa, jossa finaaliottelussa vastassa oli joukkue Lohjasta. Jesse ja Nooa osallistuivat myös henkilökohtaisiin sarjoihin. Jesse otteli mallikkaasti poikien 10 – 11 v. sarjassa finaaliin saakka, jonka hävisi 0-2 Ben Parikalle. Samassa sarjassa Nooa Paukkola hävisi tiukan semifinaalin äänestyksessä Ben Parikalle, mutta keräilyn kautta Nooa pääsi pronssimatsiin, josta tuli voitto 1-0.

 

 

 

 

 

Mikael Ranki aloitti vahvasti oman ottelunsa sarjassa juniorit 16–17 v. johtaen 2-0, mutta vastustaja Tampereen Shotokanin Tuomas Tarkkila nappasi 3 pistettä jondangeri potkulla 4 sekuntia ennen ottelun loppua vieden voiton 3-2. Tarkkila hävisi seuraavan ottelunsa, joten Mikael ei edennyt keräilyyn.

Saman ikäluokan poikien katasarjassa Jesse Lehtinen odotetusti eteni finaaliin näytöstyyliin voittaen kaikki vastustajansa 3 -0. Finaalissa hän kohtasi tutun Aapo Kirjavaisen Lohjasta, jonka voitti 4 -1 ja sai kullan. Kahden viikon päästä 12 vuotta täyttävä Lehtinen osallistui myös poikien 12–13 v. katasarjaan, josta keräilyjen kautta tuli hienosti pronssia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessen pikkusisko Nea Lehtinen voitti oman katasarjansa tytöt 7-9-v. ylivoimaisesti. Kaikki vastustajat taipuivat 3-0. Myös Solja-Linnea Holmlund vei sarjavoiton omassa katasarjassa 10–11 v. puhtaasti voittaen kaikki vastustajansa 3-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poikien juniorisarjassa (16-17v.) Miko Jalava aloitti semifinaalista, jossa hän kohtasi Joni Vuorelan ja vei voiton puhtaalla ja vahvalla suorituksellaan. Finaalissa Otto-Ville Tulia vastaan Miko suoriutui lipuin 4-1 ja sai kullan. Miesten puolella kokenut Oliver Kuisma taisteli varmoilla suorituksillaan finaaliin, jossa joutui taipumaan Kuopion karateseuran Niklas Turuselle niukasti 2-3. Oliverille hienosti hopea.

 

Ajankohta:
07.11.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/11/08/karhukaratesta-mitaleja/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close