Kirkkonummen karatekisoista useita mitaleja

Kirkkonummen kansalliset karatekilpailut järjestettiin viikonloppuna. Osallistujia oli 157. Lahden karatesta kilpailuun osallistui 16 kilpailijaa. Päivä aloitettiin karaten kata-eli liikesarjoilla. Lahden karaten kataajat loistivat tatamilla ja sarjavoittoja tuli useita.

Päivän suoriutujat olivat Bess Mänty ja Lotta Tamminen, molemmat ottivat kaksi sarjavoittoa.

Bess Mänty hallitsi oman ikäluokkansa tyttöjen (14-15v) kadettisarjan, vieden voitot puhtaasti vastustajistaan 5-0. Hopeaa samassa sarjassa sai Pihla-Maaria Holmlund. Samat tytöt osallistuivat myös tyttöjen (16-17v) juniorisarjaan. Bess ja Pihla-Maaria etenivät molemmat finaaliin, Bessin viedessä voiton 5-0.

Lotta Tamminen osallistui naisten alle 21v sarjaan vieden sarjavoiton varmoin ottein vastustajistaan 5-0. Hopeaa samassa sarjassa sai hienosti Heta Virkkunen. Lotta osallistui myös naisten avoimeen sarjaan, voittaen sen selvästi. Finaalissa vastassa oli Tapanilan Erän Noora Marttila, jonka Lotta voitti selkeästi 5-0.

Nea Lehtinen voitti myös oman sarjansa tytöt 7-9v selvästi. Kaikki vastustajat taipuivat 3-0. Myös Solja-Linnea Holmlund vei sarjavoiton omassa sarjassaan tytöt 10-11v puhtaasti kaikista vastustajistaan 3-0.

Miesten puolella Oliver Kuisma taisteli itsensä hienosti finaaliin, jossa joutui taipumaan Kuopion karateseuran Niklas Turuselle niukasti 3-2. Hienosti kuitenkin hopeaa.
Poikien juniorisarjassa (16-17v) Miko Jalava vei voiton näytöstyyliin puhtaalla suorituksilla.
Poikien kadettisarjassa (14-15v) Saku Virtanen hallitsi upeasti sarjaa, vieden selkeästi koko sarjan voiton. Poikien 10-11v sarjassa Jesse Lehtinen eteni hienosti semifinaaliin, jossa joutui taipumaan Lohjan karateseuran Aapo Kirjavaiselle tuomariäänin 2-1. Jesse pääsi keräilyyn ja sijoittui hienosti pronssille.

Aamupäivän jälkeen tatamilla jatkui ottelut kuminen merkeissä.
Lahden Karatesta osallistui seitsemän ottelijaa kilpailuihin, osan edustaessa kansainvälisissä kilpailuissa Itävällassa.

Jaana Kirppu aloitti Lahden Karaten edustajista kumiteottelut joutuen tunnustamaan Porin Siiri Rantasen kovemmaksi. Siiri hävisi seuraavan ottelunsa, joten Jaana ei edennyt keräilyihin.

Aleksi Kirppun ottelu päättyi ensimmäiselle kierrokselle vastustajan saadessa Hansokun , ja Aleksi ei saanut jatkaa otteluita lääkärin päätöksellä.

Poikien 10-11v alle 42 kg sarjassa edusti 3 Lahden karaten ottelijaa. Nooa Paukkola eteni varmoilla voitoilla finaaliin omassa kaaviossaan.

Toisella puolella kaaviota Jesse Lehtinen ja Leevi Saario etenivät voittaen vastustajansa selvästi. Kolmannessa ottelussa Jesse ja Leevi kohtasivat, ja Leevi taisteli voiton ja paikan finaaliin luvuin 3-0. Näin Jesse eteni pronssiotteluun ja nappasi varman pronssin tuoden kolmoisvoiton seuralle. Finaalissa Nooa Paukkola aloitti varmasti ottaen ensimmäisen pisteen. Ottelu päättyi kuitenkin Leevi Saarion voittoon jodan potkun tuomilla pisteillä 1-3.

Lahden Karatelle siis kolmoisvoitto : kultaa Leevi Saario, Hopeaa Nooa Paukkola ja pronssia Jesse Lehtinen.

Neljännen Lahden karaten kumitemitallin taisteli Teemu Saario.

Teemu Saario osallistui 12-13v +52kg sarjaan häviten ensimmäisen ottelunsa sarjan voittajalle Miikka Saloselle. Taistelu jatkui keräilyissä Teemun voittaessa ensimmäisen keräilyottelun 3-0 ja toisen varmoilla otteilla 4-0 varmistaen pronssimitalin .

Mikael Ranki osallistui male Junior (16-17 v ) alle 68 kg sarjaan. Vastassa oli Ylöjärven Miska Salonen. Mikael aloitti vahvasti ottamalla heti ottelun alkutaipaleella pisteen, mutta Salonen tasoitti pian etukäden lyönnilla ja nappasi vielä jodan potkulla 3 lisäpistettä vieden voiton 4-1. Salosen taival päättyi seuraavalla kierroksellä, joten Mikael ei edennyt keräilyihin.

Ajankohta:
17.10.2015 (All day)

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/10/17/kirkkonummen-karatekisoista-useita-mitaleja/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close