Nuorten MM-kilpailut Jakartassa

Lahden Karaten Joni Kolari kohtasi Indonesiassa alle 21-vuotiaiden +60 kg sarjassa ensimmäisellä kierroksella kuukauden takaa tutun kilpakumppanin Etelä-Afrikan Edward Kobose Peleben. Saksan kilpailussa Kolari voitti Peleben helposti, mutta nyt ottelu oli tiukempi. Pelebe pystyi heti ottelun alussa tekemään vastakaadon Kolarin potkuhyökkäykseen ja sai kuitattua kaadon jälkeisellä tekniikalla kolmen pisteen johdon. Kolari ei tästä häkeltynyt, vaan sai tasoitettua ottelun kolmen pisteen arvoisella potkulla päähän. Ottelu päättyi siis tasapisteisiin, ja tuomariäänestyksessä voiton vei Kolari pistein 4-1. Seuraavassa ottelussa kolari kohtasi Venezuelan Julio Santiagon, Pan-Amerikan mestaruuskilpailuiden pronssimitalistin. Tasainen kamppailu päätyi lopulta Kolarin voitoksi pistein 1-0. Kolmannella kierroksella Joni kohtasi Jordanian Nabil Shweikin. Kovasta taistelusta Kolari joutui tunnustamaan Shweikin paremmaksi pistein 4-1. Jordanialainen eteni aina semifinaaliin asti, jossa kärsi kuitenkin tappion. Kolarille ei siis auennut mahdollisuutta keräilyotteluihin.
Kilpailun viimeisenä lahtelaisnimenä tatamille astui alle 21 –vuotiaiden -84kg sarjassa Pyry Heiskanen, joka kohtasi ensimmäisellä kierroksella Kroatian Enes Garibovicin, sarjansa hallitsevan EM-hopeamitalistin. Heiskanen aloitti vahvasti ja heti ottelun alussa otti johdon 1-0. Kroatialainen pystyi kuitenkin pian tasoittamaan, ja napsi sitten loppuottelun ajan pisteitä tasaiseen tahtiin. Heiskanen ei hyvistä yrityksistään huolimatta kyennyt enempää pisteitä tekemään, joten ottelu päättyi Garibovicin voittoon 5-1.
Kataajista Saku Virtanen kohtasi U21 sarjassa avauskierroksella Aasian mestaruuskilpailuiden pronssimitalisti San Hong Qoin Malesiasta. Malesialainen vei voiton tuomariäänin 4-1. Saku esitti erittäin hyvän ja vahvan Gojushiho Sho -katan, mutta tämä vastus oli vielä liian kova. Bess Mänty kamppaili tiukasti voitosta Kroatian Sara Malcecin kanssa, mutta kroatialainen vei vielä voiton niukasti äänin 3-2. Heta Virkkunen sai vastaansa Puolan Eliza Gawelin, nuorten EM-pronssimitalistin tältä vuodelta. Virkkunen joutui myös tunnustamaan puolalaisen paremmakeen äänin 3-2. Nea Mänty kohtasi omassa sarjassaan Australian Jasminen Rafiqin, jolle joutui taipumaan äänin 5-0. Tyttöjen katajoukkue (Mänty, Virkkunen, Holmlund) putosi myös ensimmäisellä kierroksella Turkin joukkuetta vastaan.

Ajankohta:
18.11.2015 – 07:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/11/18/nuorten-mm-kilpailut-jakartassa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close