Lahden Karatelle kansainvälistä huippumenestystä Saksasta ja Virosta

Joni Kolari, Pyry Heiskanen ja Bess Mänty osallistuivat Saksan International Banzai-cup Openiin, jossa oli mukana 1560 kilpailijaa 33 maasta ja 204 seurasta.
Joni Kolari toi saksasta tuplamitalit, kun hän voitti alle 21-vuotiaiden sarjan sekä sai senioreiden sarjassa pronssia. Alle 21v. sarjassa ensimmäisellä kierroksella vastaan tulleesta Puolan Dawid Komorowskista Joni otti helpon voiton pistein 6-0. Semifinaalissa Joni taituroi niin ikään itsensä voittoon helposti pistein 5-0 saksalaista Tarik Bukra-Kücükia vastaan. Finaalissa Joni kohtasi Etelä-Afrikkalaisen Pelebe Kobosen, josta tiukka 1-0 voitto ja kultaa Jonille.

Senioreiden -60 kg sarjassa arpa vei Jonin suoraan toiselle kierrokselle. Siellä vastassa oli Saksan Felix Kuse. Joni vei otteluvoiton 2-0. Semifinaalissa Joni kärsi Italian Michele Giulianille tiukan 0-2 tappion. Tasapäisessä pronssiottelussa Hollannin Yassine El Attaria vastaan Joni vei lopulta voiton ja pronssin pistein 1-0.

Pyry Heiskanen osallistui senioreiden -84 kg sarjaan, jossa hän suoraan toisella kierroksella voitti Norjan Martin Saeterhaugin helposti pistein 5-0. Kolmannella kierroksella Hollannin Wold Donovan joutui loukkaantumisen vuoksi luovuttamaan, ja Pyry eteni semifinaaliin. Ottelu Valkovenäjän Anton Isakauta vastaan oli tiukka, sillä aluksi Pyry oli häviöllä 3-0. Pyry näytti jälleen suomalaisen sisunsa ja taistelutahtonsa, ja meni pian ohi ja 9-8 voittoon. Finaalissa Ukrainan Kostiantyn Tsymbal kaatui pistein 3-1 Pyryn perusvarmojen suoritusten alle.

Bess Mänty jatkoi loistavia suorituksiaan sijoittumalla katasarjassaan pronssille. Kovatasoisessa sarjassa oli yhteensä 31 kilpailijaa 10 eri maasta. Bess eteni hienosti aina semifinaaliin asti häviten sen sarjan voittajalle Saksan Natalia Kerlinille niukasti tuomariäänin 2-1. Pronssiottelussa vastaan tuli saksan Andreina Knocke, jonka Bess voitti hienosti tuomariäänin 3-2.

Björn Kulovuori osallistui Viron Tallinn Open -kilpailuun, kadettien +63 kg sarjaan. Sarjassa oli 10 kilpailijaa Virosta, Suomesta, Valko-Venäjälta ja Latviasta. Ensimmäisessä ottelussaan Kulovuori kohtasi Viron Kirill Galetkon, josta sai voiton pistein 3-2. Toisessa ottelussa vastaan tuli Viron maajoukkuedustaja Tim Tserbina, jonka Björn voitti selkeästi pistein 8-3. Seuraavalla kierroksella kaatui Jevgeni Glusko pistein 4-3. Finaalissa Björn löylytti Artjom Kitsinkin taitavilla suorituksillaan pistein 4-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heta Virkkunen osallistui Tallinnassa juniorityttöjen katasarjaan. Ensimmäisellä kierroksella Heta peittosi liettualaisen Neringa Kizyten, ja toisella kierroksella vastaan tullut Viron Ann-Lisett Rebane kaatui myös tuomariäänin 3-2. Finaalissa vastaan asteli Viron MM-edustaja Marta Ossipova. Heta joutui taipumaan äänin 4-1, joten kotiin tuomisina hopeaa.

Ajankohta:
10.10.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/10/11/lahden-karatelle-kansainvalista-huippumenestysta-saksasta-ja-virosta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close