Tawastia open

Ajankohta:
16.05.2015 – 09:3018:30
Sijainti:
Elenia Arena, Hämeenlinna

Ilmoittaudu myClubiin ajoissa 8.5.2015 mennessä.

Kilpailut nuorista junnuihin.

Lahden Karate maksaa osallistumismaksut ja laskuttaa MM-ryhmään kuulumattomat!

CATECORIES Team categories
U10 Male & Female
Team kata & kumite
U12 Male & Female
Team kata & kumite
U14 Male & Female
Team kata & kumite
U16 Male & Female
Team kata & kumite
U18 Male & Female
Team kata & kumite
U21 Male & Female
Team kata & kumite
Individuals Kata Catecories
U9 Female kata
U10 Male kata
U10 Female kata
U12 Male kata A, B
U12 Female kata A, B
U14 Male kata A, B
U14 Female kata A, B
Cadets (U16) Male kata A, B
Cadets (U16) Female kata A, B
Juniors (U18) Male kata A, B
Juniors (U18) Female kata A, B
U21 Male kata A, B
U21 Female kata A, B

Some of the individual categories have been divided into A and B categories. B categories are for beginners who have been training karate three years or less. A categories are for more experienced competitors.

We reserve the right to merge categories when there are too few competitors in the categories.

For more information, please contact: https://t.co/WCxNRS10Q7 (www.sportdata.org)
info@tawastiaopen.fi
transport@tawastiaopen.fi

www.tawastiaopen.fi

Payment and registration must be made before May 10th.
No possibility to register on eventday.

Changes to registration can be made free of charge until May 10th, after that the change fee is 10€.
Bank account: IBAN: FI62 8000 1971 1584 73
BIC: DABAFIHH
Account holder: Hämeenlinnan Karateseura ry

Address: Nurkkajussinkuja 3, 13500 Hämeenlinna, Finland

Write your team name when you trasfer If payment is not registered on deadline we will cancel your registration.

Liite:  TawastiaOpenKarate2015.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/03/09/tawastia-open-2/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close