Orimattilan Junnukaratekilpailut

Ajankohta:
18.04.2015 – 08:0017:00
Sijainti:
Orimattilan Urheilutalo, Opintie 8, 16300 Orimattila

Orimattilan karate ry. järjestää
18. JUNIORIKARATEKILPAILUT 18.4.2015
Paikka: Orimattilan urheilutalo, Opintie 8 ,16300 Orimattila

Aikataulu:

klo 8.00- 9.00 ilmoittautuminen
klo 9.00 tuomaripalaveri
klo 9.30 huoltajapalaveri
klo 9.50 kilpailijoiden esittely
klo 10.00 kilpailut alkavat

Sarjat: Kilpailu on tarkoitettu alle 18-vuotiaille.
6-9vuotiaille mahdollisuus osallistua joko pyykkipoika- tai ottelusarjaan.

Kilpailijat jaetaan kata – ja ottelu/pyykkipoikaottelusarjoihin ennakkoilmoittautumisien perusteella iän, painon ja vyöarvon mukaan. Kilpailija voi osallistua yhteen kata – sekä yhteen ottelusarjaan. Näiden lisäksi kilpailija voi osallistua joukkuesarjaan.

Huom! Tänä vuonna myös joukkuesarjat :
alle 12v kata sekajoukkueet
12-17v kata tytöt/pojat

Joukkueottelusarjat tytöt /pojat.
Jokaisessa ottelujoukkueessa kolme kilpailijaa:
yksi joka ikäluokasta 12-13v, 14-15v, 16-17v

Kilpailusäännöt: WKF-sääntöjen mukaiset suojat.

Pyykkipoikaottelussa ei pakollisia suojia.

6-9v ottelussa käsisuojat ja hammassuojat pakolliset.

+9v ottelussa käsisuojat ja hammassuojat pakolliset.
Toivottavaa olisi rintasuojat, säärisuojat ja jalkapöytäsuojat.

+14v vartalosuojus
14-15v kasvomaski

WKF:n säännöt ja juniorisääntötulkinnat
www.karateliitto.fi/materiaalisalkku

Henkilökohtaisissa sarjoissa jaetaan kaksi pronssia.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan enää kilpailupäivänä.

Seura maksaa osallistumismaksut ja laskuttaa mm-ryhmään kuulumattomien osallistumismaksut.

Vakuutus: Kilpailijoilla tulee olla kilpailut kattava vakuutus ja karateliiton kilpailulisenssi.
Tosite/tositteet mukaan kilpailuihin!

Ilmoittautuminen: 8.4.2015 mennessä: myClubiin
www.lahdenkarate.myclub.fi

Kirsi Koivisto
p.040 7172 975

Mikäli muutoksia ilmoittautumisiin tulee toivon, että ilmoitatte niistä etukäteen. Näin helpotat kilpailukaavioiden tekoa. Kiitos!

Liite: kilpailukutsu 18.4.2015.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/03/12/orimattilan-junnukaratekilpailut/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close