KARATELIITON KUMITE JA KATARYHMÄN HAASTAJAOHJELMA 2020

KARATELIITON KUMITE JA KATARYHMÄN HAASTAJAOHJELMA 2020

Kenelle: 12- 17 vuotiaille (Kadetit, Juniorit) uusille, ei vielä ryhmissä oleville nuorille

Tavoite: Tavoitteena on se, että haastajaryhmään kuuluvat nuoret harjoittelevat seuroissaan oman valmentajansa ohjauksessa ja vanhempiensa kannustamana ja tukemana monipuolisesti ja riittävän paljon, jotta heillä on mahdollisuus kehittyä maajoukkueurheilijoiksi ja kansainväliselle huipputasolle.

Haastajaohjelman tavoitteena on tunnistaa nämä nuoret urheilijat ja heidän valmentajansa sekä tukea heitä heidän toiminnassaan. Tämä työ tehdään mitä suurimmassa määrin seuroissa ja oman henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa.

Ketkä: Haastajaryhmään mukaan pääsemisen kriteerit perustuvat ensisijaisesti harjoittelumääriin ja harjoittelun laatuun ja monipuolisuuteen.

Harjoituspäiväkirjan pitäminen on ehdoton edellytys mukaan pääsemiseksi. Toki myös kilpailumenestyksellä ja tavoitteellisuudella on merkitystä. Muita vaatimuksia mukaan pääsemiseksi on aktiivinen kilpaileminen sekä kotimaassa että ulkomailla.

Haku: Haastajaohjelmaan haetaan Karateliiton kaavakkeella. Hyväksytyille hakijoille pidetään katselmus Karateliiton maajoukkueleirin yhteydessä kumite la 22.11.2014 ja kata su 23.11.2014

Hakuaika 1.10.2014 mennessä. Valmennustyöryhmä valitsee katselmukseen kutsuttavat 1.11.2014 mennessä.

Mitä: Haastajaryhmälle Karateliitto tulee tarjoamaan toiminnallista tukea

Suoraa rahallista tukea haastajaryhmälle tai heidän valmentajilleen ei sisälly tähän ohjelmaan.

Mahdollisia karatekan tai valmentajan matka- tai majoituskuluja ei myöskään korvata.

· Mahdollisuutta soveltuvin osin osallistua maajoukkueelle järjestettäviin koulutustilaisuuksiin ja leireihin.

· Haastajaryhmälle omia viikonloppuleirejä 1-2 kertaa vuodessa.
· Haastajaryhmä kutsutaan mukaan Pajulahden leirille omakustannushintaan. Ohjelma on osittain yhteinen maajoukkueen kanssa.

· Urheilijoiden, valmentajien ja heidän seurojen välistä yhteistyötä pyritään kehittämään.
· Haastajaryhmän urheilijoita voidaan tarpeen ja soveltuvuuden mukaan kutsua mukaan maajoukkueen toimintaan

· Haastajaryhmään pääseminen on askel kohti maajoukkuetta
· Kaikkiin haastajaryhmän tilaisuuksiin ovat tervetulleita mukaan myös heidän henkilökohtaiset valmentajansa

· Itse haastajaohjelma ja sen toiminta kehittyy matkan varrella.

Hakemus haastajaohjelmaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus@karateliitto.fi

viestin aihe :Haastajaohjelma Kumite tai Kata/ oma nimi

Ajankohta:
01.09.2014 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/09/04/karateliiton-kumite-ja-kataryhman-haastajaohjelma-2020/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close