Lahden Karaten iskuryhmä on valmiina Tampereen EM-kilpailuihin

Tampereen Hakametsän halli valmistautuu parhaillaan Karaten suurimpaan eurooppalaiseen kilpailutapahtumaan eli Euroopan mestaruuskilpailuihin, jotka kamppaillaan 1.-4.5.

Vappuna käynnistyvään kilpailuun on ilmoittautunut yhteensä 412 kilpailijaa 43 Euroopan maasta.
Lahden Karaten kovaan joukkueeseen kuuluvat Pyry Heiskanen (kumite -84 kg sekä miesten joukkue), Mika Virkkunen sekä Oliver Kuisma (miesten katajoukkue), Ina Hämäläinen (naisten kata) sekä tuomarina Pirkko Heinonen.
Heinonen emännöi Suomen Karateliiton tuomaritoimintaryhmän puheenjohtajana EM-kilpailujen tuomaritoimintaa.

Pyry Heiskanen on hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari henkilökohtaisissa sarjoissa. Joukkueottelussakin Pyryllä on tuoreet SM- ja PM hopeat miesten joukkueottelussa. Heiskanen lähtee siis koti -EM-kisoihin luottavaisin mielin, vaikka valmistautuminen on ollut tiukkaa.
Pyry nimittäin osallistuu tavallista alempaan painoluokkaan ja on pudottanut painoaan lähes 10 kg.

Arvokisoja paljon kolunnut konkari ja hallitseva Suomen mestari Ina Hämäläinen lähtee EM-tatamille myös varmoin ottein, sillä Ina on tällä kaudella saanut useita hyviä päänahkoja ja onnistumisia kovatasoisissakin kilpailuissa.

Mika Virkkunen on kokenut ja menestynyt katakilpailija. Nykyisin hän toimii Ina Hämäläisen ja Oliver Kuisman valmentajana, mutta kovakuntoisena urheilijana edelleen lähtee näyttämään liikesarjan mallia myös arvokisatatamille. Kolmantena joukkueen jäsenenä on Tapanilan Erää edustava Juuso Kenkkilä. Virkkusella ja Kenkkilällä on hyviä muistoja monista katamenestyksistä. Vuonna 2002 he mm. olivat joukkuekatasarjassa EM-pronssiottelussa.

Kansainvälisesti seuran menestynein urheilija Joni Kolari valittiin EM-tatamille sekä henkilökohtaiseen sarjaan että joukkueeseen, mutta hän joutui valitettavasti jättämään loppukauden kilpailut väliin maaliskuussa Swedish Open -kilpailun finaaliottelussa tapahtuneen leukaluun murtuman vuoksi.

Ajankohta:
23.04.2014 – 08:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/04/28/lahden-karaten-iskuryhma-on-valmiina-tampereen-em-kilpailuihin/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close