Saku Virtaselle tuplasuomenmestaruus!

Saku Virtanen uusi viimevuotisen tuplakultansa Shotokan SM-kilpailuista. Katassa Saku osallistui alle 16v poikien sarjaan (vihreät/siniset vyöt).
Ensimmäisellä karsintakierroksella tuomarin arpa toi karsintakataksi Heian Shodanin, mikä kirvoitti hikikarpalot otsalle sillä tietoa ei ollut että kyseinen kata olisi kilpalistalla ja Shodanin viime kerrastakin oli vierähtänyt jo melko tovi. Saku selvitti kuitenkin tiensä puhtaasti 5-0 lipuin 8 kilpailijan semifinaalikierrokselle. Toisella kierroksella Saku teki kierroksen korkeimmat pisteet vahvalla Heian Godan -katalla selvittäen tiensä helposti 4:n kilpailijan finaalikierrokselle. Kolmannella ja viimeisellä kierroksella Sakun kata oli Sochin, mikä kasvatti pisteroa muihin lisää. Voitto ja katan Suomen mestaruus irtosivat suvereenisti Sakulle!

Tulokset: P alle16v Vihreä/Sininen vyö
1. Saku Virtanen, Lahden Karate
2. Jimi Landström, Ylöjärven Shotokan
3. Miska Salonen, Ylöjärven Shotokan

Kumitessa ottelut käytiin poolina, sarjan ollessa pojat 10-12v alle 42kg. Ottelut käytiin Jiju Ippon Kumite-säännöillä. Ensimmäinen vastustaja oli Tampereen Shotokanin ottelija, ottelu kesti kokonaiset 14 sekuntia, Sakun lopettaessa ottelun komeaan uramawashigeriin. Toisessa ottelussa Saku oli edelleen tyly isäntä, tällä kertaa ottelu päättyi puolen minuutin jälkeen, pisteiden tullessa kahdella chudan gerillä. Viimeisessä ottelussa Ylöjärven Shotokanin ottelija oli vailla mahdollisuuksia Sakun hallitessa ottelua nopeilla käsitekniikoillaan, tämäkin ottelu päättyi ennen täyttä aikaa 24 sekunnin kohdalla. Saku ei antanut vastustajilleen yhtään pistettä ja uusi näin viimevuotisen temppunsa ottaen kaksi Suomenmestaruutta.

Ajankohta:
19.05.2014 – 19:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/05/19/saku-virtaselle-tuplasuomenmestaruus/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close