Saku Virtaselle hopeaa Scottish International Karate Open -kilpailuista

Saku Virtanen otti hopeaa skotlannin avoimissa kansainvälisissä karatekilpailuissa.

Saku otteli sarjassa pojat 12-13v -45kg. Ensimmäisessä ottelussa Saku voitti selkeästi 8-0 Skotlannin Hoggin ja toisessa saman maan Grayn 3-0. Kolmannessa ottelussa vastaan tuli Irlannin Barrett, Saku lopetti ottelun ennen täyttä aikaa upealla uramawashigerillä minuutin kohdalla voittaen 8-0.

Semifinaalissa käytiin kova taisto Sakun ja Skotlannin Millerin välillä viimeisille sekunneille asti, Sakun taistellessa 4-2 voiton edeten finaaliin. Finaalissa Englannin Thomson voitti niukasti Sakun 5-3, tuloksena siis loistavasti hopea.

Kilpailut olivat erittäin kovatasoiset, yli 800 kilpailijaa 11:sta maasta, Irlannista, Englannista, Maltasta, Hollannista, Tanskasta, Portugalista, Ranskasta, Suomesta, Kanadasta, Georgiasta ja Skotlannista.

Katassa Saku pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan tuli englannin Adam Peters jolle 4-1 tappio. Peters voitti koko sarjan lopulta ylivoimaisesti. Kilpailuissa ei ollut lainkaan keräilyjä joten katassa tie katkesi siihen.

Ajankohta:
08.05.2014 – 10:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/04/28/saku-virtaselle-hopeaa-scottish-international-karate-open-kilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close