SM-kisoista Lahden Karatelle useita mitaleja

Lahteen useita karaten aikuisten SM-mitaleja

Karaten aikuisten SM-kilpailut käytiin Tampereella 5.4.2014
Lauantaina vuorossa oli aikuisten ja alle 21 -vuotiaiden sarjat.
SM-kilpailut olivat näyttökilpailut EM-kilpailuihin jotka pidetään Tampereella toukokuun alussa.

Naisten katasarjassa Lahden Karatelle taisteltiin neloisvoitto.
Kultaa kuittasi tulevien EM-kilpailujen edustaja Ina Hämäläinen varmoilla suorituksilla. Finaalissa hopeaa saavutti voimakkailla suorituksilla Lotta Tamminen joutuen myöntämään Inan vielä ja paremmakseen. Nea Mänty katasi Anna-Mari Kaikkosta vastaan terävästi ja voitti pronssia tuomariäänin 4-1.

Nea Mänty katasi myös naisten alle 21-vuotiaiden katasarjassa ja nappasi komeilla suorituksilla kultaa.

Miesten katasarjassa Lahden karaten Oliver Kuisma eteni finaaliin, jossa vastassa oli kokenut arvokisakävijä ja tulevien EM -kilpailuiden edustaja Pasi Hirvonen. Pasin finaalisuoritus oli tutulla tasolla ja se riitti kultamitaliin selkein tuomariäänin 5-0 ja Oliverille kotiin tuomisiksi jäi arvokas hopeamitali.

Jukka Kirves nappasi Hopeaa tiukan finaalin jälkeen miesten +40 vuotiaiden sarjassa.

+84 kg ottelusarjassa Lahden karaten Pyry Heiskanen raivasi tien hienosti finaaliin, jossa vastassa oli EM-kilpailuihin näyttöjä hakeva Oskari Rajala. Ottelu oli todella tiukka kummankin johtaessa vuorotellen ottelua. Viimeisellä sekunnilla Pyry onnistui tekemään pisteen arvoisen lyönnin vastustajan päähän ja voitti näin kultaa.

-84 kg ottelusarjassa Lahden karatea edusti pitkän kilpailitauon jälkeen Jere Ajanki. Jere otteli varmoin ottein finaalissa pitkästä kilpailutauosta huolimatta. Vastustajan ylittäessä ottelurajan liian useasti Jere voitti kultaa vastustajan varoitustilin täytyttyä.

Pyry otteli kultaa myös alle 21-vuotiaiden +84 kg sarjassa ylivoimaisesti, ollen tuplakultamitalisti.

-75 kg ottelusarjassa Lahden Karaten Hawal Kader otteli niukasti semifinaalissa voittoon, tulevien EM-kilpailujen edustajaa Amgad Mahmudia vastaan. Finaalissa vastaan tuli Jarno Heino jonka suoritukset eivät riittäneet Hawalin johtaessa ottelua koko ajan.

Miesten ottelujoukkueen finaali käytiin Lahden Karaten ja Helsingin Renshinkanin joukkueen kesken. Hawal voitti ensimmäisen ottelun selkeästi 6-1 Lahden siirtyessä johtoon. Seuraavan ottelun vei vuorostaan voitti Renshinkanin Oskari Rajala. Viimeiseen ja ratkaisevaan otteluun lähdettiin tasatilanteesta. Jere Ajanki joutui tunnustamaan Renshinkanin edustajan kovemmaksi ja Lahden Karaten joukkueen tyytyminen oli hopeaan.

Lahden karaten joukkueeseen kuului: Pyry Heiskanen, Jere Ajanki ja Hawal Kader.

Ensiviikonloppuna käydään Nordic Open Cup / PM-kilpailut Riiassa joihin Lahden Karatelta Suomea edustamaan lähtee: miesten kataan Oliver Kuisma, naisten kataan Ina Hämäläinen ja Nea Mänty, junioreiden katasarjaan Lotta Tamminen, kadettityttöjen kataan Bess Mänty ja miesten +84 kg ottelusarjaan Pyry Heiskanen.

Sunnuntaina 6.4. jatkuu karaten SM -kilpailut nuorten sarjoilla.

Ajankohta:
05.04.2014 – 14:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/04/05/sm-kisoista-lahden-karatelle-useita-mitaleja/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close