Lahden Karatelle menestystä Orimattilan juniorikisoista

Perinteiset junioreiden kansalliset karatekilpailut käytiin viikonloppuna Orimattilassa, kilpailijoita oli noin 185, 23 eri seurasta. Lahden karatesta osallistui 18 kilpailijaa ja tuomisena oli peräti 20 mitalia. Lahden Karate oli siis jälleen kilpailun menestynein seura. Päivän suoriutujia olivat Jesse Lehtinen ja Leevi Saario, jotka molemmat taistelivat itselleen kultamitalit omissa sarjoissaan sekä katassa että kumitessa. Jesse sai finaaliottelussa vastaansa itseään huomattavasti pidemmän vastustajan, jonka hän päihitti kuitenkin selkeällä piste-erolla erinomaisen asenteensa avulla. Leevi taas taituroi voittoon puhtaan ja varman tekniikkansa ansiosta. Ottelupuolella saatiin hienosti kolmoisvoitto poikien 9v alle 35 kiloisten sarjassa, jossa Leevi Saario sai kultaa, Nooa Paukkola hopeaa ja pronssia Aleksi Kirppu.
Kaksoismitalisteja olivat: Saku Virtanen kultaa katasta ja pronssia ottelusta, Teemu Orismala pronssia sekä katasta että ottelusta ja Teemu Saario kultaa ottelusta ja pronssia katasta.
Katassa tuttuja voittajia omissa sarjoissaan olivat Pihla-Maria Holmlund tytöt 12-13v ja Bess Mänty tytöt 14-15v sekä Miko Jalava poikien 16-17v. Heta Virkkunen taisteli itselleen pronssia tyttöjen 14-15v sarjassa. Ottelupuolella Jaana Kirppu sai pronssia tyttöjen 10-11v alle 36kg sarjassa.
Seuran nuorimmat kilpailijat taituroivat mitaleille pyykkipoikaottelusarjoissa. Poikien sarjassa 7-9v hopealle ylsi Oliver Stefanski ja samassa sarjassa Joel Ranki sai pronssia. Tyttöjen puolella Nea Lehtinen nappasi hopeaa tyttöjen 7-9v sarjassa.

Ajankohta:
31.03.2014 – 21:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/03/31/lahden-karatelle-menestysta-orimattilan-juniorikisoista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close