Lahden Karaten SM-mitalisade jatkui nuorten sarjoissa

Tampereella käytiin nuorten SM- kilpailut 6.4.2014, jotka olivat jatkoa edellispäivän aikuisten SM-kisoille. Nuoria kilpailijoita oli yli kaksisataa mittelemässä arvomitaleista.

Lahteen tuli useita mestaruuksia ja SM-mitaleja.

Lahden Karaten Saku Virtanen nappasi kultaa 12-13 vuotiaiden katasarjassa varmoilla suorituksillaan voittaen kaikki vastustajansa 5-0 tuomariäänin.

Saku osallistui myös 12-13 vuotiaat alle 45 kg ottelusarjaan josta tuliaisia oli hopeaa. Finaaliottelu eteni vauhdikkaasti kummankin napsien vuorotellen pisteitä, viimeisillä sekunneilla Kuopion Eetu Tuovinen nappasi lyönnillä vatsaan johtoaseman ja voitti täpärästi Sakun.

Naisten kadettien katasarjassa Lahden Karatelle tuli sekä kultaa että pronssia.
Kultaa kuittasi varmoinottein Bess Mänty voittaen kaikki ottelunsa puhtaasti 5-0. Pronssia saavutti Pihla-Maaria Holmlund kukistaen seurakaveri Heta Virkkusen pronssiottelussa. Pihla-Maaria osallistui myös 12-13 vuotiaiden katasarjaan josta tuli varmoilla suorituksilla kultaa.

Lotta Tamminen jatkoi mitalikulkuaan voittaen junioreiden katasarjan näytöstyyliin, Lotta saavutti edellisenä päivänä naisten katasarjassa hopeaa.
Lotta otteli myös junioreiden -59 kg sarjassa hienosti pronssia keräten kolmannen SM-mitalin viikonlopun kisoista.

Junioripoikien katasarjassa Miko Jalava katasi hopeaa joutuen tunnustamaan Tapanilan Erän Sami Sutisen finaalissa tälläkertaa paremmakseen.

Kadettipoikien katasarjassa finaalissa kohtasi Lahden Karaten Björn Kulovuori ja Miko Jalava. Björn kärsi flunssasta ja joutui taistelemaan tiensä finaalin jossa suoritukset jo painoivat ja ottelu päättyi tiukasti Björnin voittoon tuomariäänin 3-2.

Poikien kadettien ottelusarjassa -63 kg ottelivat Lahden Karaten Mikael Ranki ja Miko Jalava.
Miko Jalava eteni pronssiotteluun, jossa Helsingin Renshinkanin Jaan Karlssonin oli tällä kertaa todettava Miko liian kovaksi palaksi ja Mikolle ansaittu pronssi. Mikael taisteli hienosti finaaliin jossa vastassa oli Nurmijärven Shotokanin Tuomas Suur-Inkeroinen. Mikael otteli hienosti, mutta tiukan ottelunvei lopulta Tuomas ja Mikaelin oli tyydyttävä hopeaan.

Poikien ottelusarjassa 12-13 vuotiaat +55 kg sarjassa pronssimatsissa kohtasivat seurakumppanit Teemu Orismala ja Niko Paukkola. Teemu johti alusta saakka ottelua ulottuvimmilla tekniikoillaan ja nappasi pronssia.

Tyttökadettien joukkuekatassa kultaa sai Lahden Karaten joukkue: Bess Mänty, Pihla-Maaria Holmlund ja Heta Virkkunen.

Ajankohta:
06.04.2014 – 15:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2014/04/06/lahden-karaten-sm-mitalisade-jatkui-nuorten-sarjoissa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close