LAHDEN KARATELLE 15 MITALIA SIPOON KANSALLISISTA JUNIORIKILPAILUSTA

Viikonloppuna kisattiin Sipoossa kansalliset juniorikilpailut, joissa osallistujia oli 130, 18 eri seurasta. Lahden karate menestyi jälleen hyvin saavuttaen peräti 15 mitalia. Päivän paras suoriutuja oli Miko Jalava. Miko voitti näytöstyyliin oman katasarjansa (liikesarja) pojat 14-15v. Ottelusarjassa +57kg hän hävisi finaalin viimeisillä sekunneilla, saavuttaen kuitenkin hienosti hopeaa. Mikon kanssa samassa ottelusarjassa kamppaili myös Mikael Ranki. Mikael palasi kilpakentille pitkän tauon jälkeen ja tuloksena oli pronssimitali.

Tyttöjen 12-13v katasarjassa sarjavoittoon ylsi Bess Mänty ja hopeaa otti Pihla-Maria Holmlund. Poikien 10-11v katasarjassa Lahden karate saavutti peräti kolme mitalia, kun kultaa nappasi Teemu Saario ja pronssille ylsivät Markus Arvola ja Tuomas Köntti. Saku Virtanen otti myös sarjavoiton näyttävästi omassa katasarjassaan pojat 12-13v ylemmät vyöt.

Ottelussa (tytöt alle 10v) Nea Lehtinen ylsi pronssille. Alle 10 v poikien -30kg sarjassa Lahden karatella oli 2 kovatasoista kilpailijaa mukana, joista hopeaa sai Jesse Lehtinen ja Leevi Saario nappasi pronssia. Samanikäinen Aleksi Kirppu saavutti hienosti pronssia omassa +30 kg ottelusarjassaan. Vahvaa näyttöä antoi myös Samu Saario, joka hienolla ja maltillisella ottelulla voitti oman sarjansa pojat 12-13v alle 46 kg. Niko Paukkola sijoittui omassa sarjassaan pojat 12-13v +46kg kolmanneksi.

Liite: tuloslistaus 2013.pdf

Ajankohta:
06.10.2013 – 18:45

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/10/06/lahden-karatelle-15-mitalia-sipoon-kansallisista-juniorikilpailusta/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close