MITALISADETTA HÄMEENLINNAN KOKORO CUPISTA LAHDEN KARATELLE

Lauantaina käytiin lasten ja nuorten karatekilpailut Hämeenlinnassa, osallistujia oli 150.

Karaten liikesarjassa eli katassa sarjavoittoja ropisi Lahden karatelle runsaasti. Kaksoisvoittoon ylsivät pojat 12-13v sarjassa Saku Virtanen ja Björn Kulovuori. Pojat olivat finaalissa vastakkain ja Saku vei voiton tuomariäänin 3-2.

Myös tyttöjen 12-13v sarjassa Pihla-Maria Holmlund otti sarjavoiton ja tyttöjen 14-15v sarjassa saatiin 2 mitalia Bess Männyn voittaessa puhtaasi 5-0 kaikki vastustajansa ja hienosti pronssille ylsi Heta Virkkunen.

Katan joukkuekilpailussa Mänty, Virkkunen ja Holmlund voittivat kultaa.

 

Poikien 14-15v sarjassa kultaa nappasi jo tuttuun tapaan Miko Jalava.

Tyttöjen 16-17v sarjassa kaksoisvoittoon ylsivät myös Lotta Tamminen ja Hellen Halttunen. Lotta voitti varmalla ja puhtaalla tekniikalla, Hellenin saadessa hopeaa.

Nuorempien sarjassa Teemu Saario voitti oman sarjansa ( pojat 10-11v alemmat) puhtaasti, samassa sarjassa seurakaveri Lauri Köntti nappasi pronssia.
Samanikäisten tyttöjen sarjassa Jaana Kirppu sai pronssia.

Poikien 8-9 v alemmat vyöt Jesse Lehtinen sai pronssia ja pojat 8-9v ylemmät vyöt sarjavoittoon ylsi Leevi Saario ja Aleksi Kirppu sai pronssia.

Kumite eli karaten ottelupuolella päivän suoriutuja oli Björn Kulovuori, hän voitti todella mallikkaalla ja teknisesti taitavalla suorituksella oman sarjansa pojat 12-13v +60kg. Björn aloitti ensimmäisen ottelun todella tehokkaasti vieden voiton 8-0. Seuraavassa ottelussa hän otteli taitavasti vieden voiton 12-3 ja finaalin näytöstyyliin 6-2.

Muitakin hyviä otteluja saimme nähdä, poikien 12-13v alle 45kg Lahden karatelta oli 2 edustajaa.
Saku Virtanen vei voiton hienolla ottelulla ja pronssille ylsi Samu Saario. Samanikäisten sarjassa Niko Paukkola sai pronssia alle 60kg sarjassa.

14-15v poikien ottelussa alle 60kg Miko Jalava ja Mikael Ranki saivat molemmat pronssia.
Hellen Halttunen voitti hienosti oman sarjansa tytöt 16-17v.

Nuoremmat ottelijat menestyivät myös hienosti.
Kolmoisvoiton Lahden karatelle toivat pojat 8-9v alle 31kg.
Tiukkojen otteluiden jälkeen kultaa sai Nooa Paukkola, hopeaa Leevi Saario ja pronssia Jesse Lehtinen.

Aloittelijoiden ottelusarjassa eli pyykkipoikaottelussa pronssia sai tyttöjen 7-8v sarjassa Nea Lehtinen ja pronssia otteli myös Aleksi Kirppu poikien 6-8v yli 27kg sarjassa.

 

Liite: Kokoro Cup 2 2013_tulokset(1).pdf

Ajankohta:
23.10.2013 – 09:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/10/23/mitalisadetta-hameenlinnan-kokoro-cupista-lahden-karatelle/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close