Kokoro cup

Ajankohta:
19.10.2013 – 08:3017:30
Sijainti:
Hämeenkaaren Urheiluhalli, Uimarintie 3, Hämeenlinna

Paikka:
Hämeenkaaren Urheiluhalli, Uimarintie 3, Hämeenlinna
Aikataulu:
8.00-9.00
Rekisteröinti, kata (pelkästään kumiteen voi ilmoittautua
11.00 asti!)
9.00-
Tuomaripalaveri
9.30-
Huoltajapalaveri
10.00
Kilpailut alkavat
12.00-14.00
Ruokailu kilpailujen yhteydessä
Vakuutukset ja lisenssi:
Kilpailun osallistumisehtona on, että kilpailijalla on voimassa oleva
lisenssivakuutus tai lisenssi ja vastaava vakuutus. Osallistujan on
valmistauduttava esittämään tositteet rekisteröinnin yhteydessä.
Säännöt:
WKF:n kilpailusäännöt ja juniorisääntötulkinnoin.
Suojat:
Siniset ja punaiset vyöt. Kumitekilpailijoilla hammassuojat, siniset ja punaiset
sääri- ja jalkapöytäsuojat, kadeteilla ja junioreilla rintapanssari, kadeteilla
kasvomaski.
Sarjat:
KUMITE
KATA
JOUKKUEET
6-8
T ja P
Pyykkipoika
7-9
T ja P
Kumite:
6-7
T ja P
10-11
T ja P
10-11, 12-13, Kadetit, juniorit
8-9
T / P
12-13
T / P
(3 hengen joukkueet.)
10-11
T / P
14-15
T / P
12-13
T / P
16-17
T / P
Kata:
14-15
T / P
10-11, 12-13, kadetit,
16-17
T / P
juniorit.
Järjestäjä pidättää oikeuden sarjamuutoksiin! Kilpailija voi osallistua
vain yhteen henkilökohtaiseen kata ja kumitesarjaan!
Poikkeuksena Pyykkipoika (voi osallistua myös kumiteen)
KOKORO CUP 19.10.2013
Ruokailu:
Kilpailijoilla, huoltajilla ja katsojilla on mahdollisuus saada lämmin ja maistuvaruoka
kilpailupaikalla kello 12 – 14 välisenä aikana. Ennakkotilaajille ateria maksaa 7€ (maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä), paikanpäällä ruokaa voi ostaa niin kauan kuin sitä riittää hintaan 9€.
Ilmoittautumiset:
10.10. mennessä myClubiin

Maksut: seura maksaa osallistumismaksut ja mm-ryhmään kuulumattomia laskutetaan 25 € / kilpailija kisojen jälkeen.

Lisätietoja:
Jani Mantere
Sari Laine
jani.mantere@karateseura.fi
sari.laine@karateseura.fi
040 566 2180

Liite: HKS_Kokoro_kutsu_19_10_2013_0.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2013/09/27/kokoro-cup-2/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close