Lahden Karatelle kansainvälistä menestystä Estonian Open -kilpailuista

Kansainvälinen Estonian Open –kilpailu käytiin Tallinnassa 3.-4.3.2012. Osallistujia oli yli 600, yhteensä lähes kymmenestä eri maasta. Lauantaina käytiin aikuisten, nuorten ja kadettien henkilökohtaiset ottelut, joista tuomisina oli Lahden Karatelle kolme mitalia.
Ina Hämäläinen taituroi hienosti hopeasijalle naisten katasarjassa. Inan ensimmäinen vastustaja oli Venäjän Alla Berkina, jonka kukistui selkeästi tuomariäänin 4-1. Seuraavalla kierroksella vastaan tuli Viron Keit Lilium, jonka Ina voitti puhtaasti 5-0. Kolmannella kierroksella kaatui Valkovenäjän Svetlana Yermakova. Lopulta finaalissa Ina joutui taipumaan kokeneelle Ruotsin ykköskataaja Karin Hägglundille.
Joni Kolari sijoittui myös junioreiden katasarjassa hopealle. Ensimmäisellä kierroksella kukistui Latvian Dmitrij Bodrov ja toisella kierroksella Venäjän Yurii Davidod selkein tuomariäänin 5-0. Finaalissa Joni kohtasi myös aikuisten sarjaan osallistuneen ja sielläkin finaalissa taistelleen Aleksander Deryuginin, joka vei sarjavoiton.
Pyry Heiskanen osallistui junioreiden +76kg ottelusarjaan, jossa hän ensimmäisellä kierroksella taisteli voittoon Viron Nikita Svedovia vastaan. Toisella kierroksella Pyry hävisi tiukan taistelun Venäjän Mihail Kluboville. Keräilyotteluissa Pyry sai vastaansa Ruotsin Oscar Dacklandin, jonka hän voitti pistein 2-0. Seuraava ottelu oli pronssiottelu Viron Vladimir Bednõita vastaan, jonka Pyry voitti selkein pistein 5-0.

Ajankohta:
05.03.2012 – 21:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/03/05/lahden-karatelle-kansainvalista-menestysta-estonian-open-kilpailuista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close