Panda Kilpailu

Ajankohta:
28.04.2012 – 08:0016:30
Sijainti:
Suurmäen Kamppailuareena, Suurmäenkatu 4, 15100 Lahti

Liitteenä alustava ohjelma ja kaaviot!

Aikataulu:
klo 8.00- 9.00 ilmoittautuminen
klo 9.00 tuomaripalaveri
klo 9.30 huoltajapalaveri
klo 9.50 kilpailijoiden esittely
klo 10.00 kilpailut alkavat

Sarjat: Kilpailu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille.
Kilpailijat jaetaan kata-, ottelu-, ja paritekniikkakilpailusarjoihin ennakkoilmoittautumisien perusteella iän, painon ja vyöarvon mukaan. Paritekniikkakilpailuun ilmoittaudutaan pareittain.

Kilpailusäännöt:
WKF:n säännöt ja juniorisääntötulkinnat

www.karateliitto.fi/materiaalisalkku

Sarjoissa jaetaan kaksi pronssia.
Pyykkipoikaottelu on tarkoitettu 5-9 – vuotiaille (9v. alemmat vyöt), mutta 8-9 – vuotiaat voivat halutessaan ilmoittautua kadettien säännöillä käytävään otteluun. Muita poikkeuksia ikärajoissa ei sallita. Kukin kilpailija voi osallistua vain yhteen kumitesarjaan ja yhteen katasarjaan.

Paritekniikkakilpailun säännöt ovat liitteenä!

Ottelussa pakolliset suojat:
hammassuojat, käsisuojat, tytöillä rintasuojat, sääri- ja jalkapöytäsuojat, pojilla alasuojat (vapaaehtoinen).
Pyykkipoikaottelussa ei ole pakollisia suojavarusteita.

Osallistumismaksu:
21.4.2012 mennessä ilmoittautuneille 20 euroa/kilpailija, koska seurastamme tulee tuomari.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan enää 21.4. jälkeen.

Maksetaan ennakkoon 22.4.2012 mennessä Suomen Karateliiton tilille (AKTIA FI7240500010011261) VIESTIKENTTÄÄN MAININTA PANDA-KILPAILU 10-A-3000. Kuitti mukaan kilpailupaikalle!

Maksut suoritetaan niin, että kilpailijan nimi on selkeästi maksusta havaittavissa. Jokainen hoitaa itse maksusuorituksensa.

MM-ryhmäläiset saavat kilpailumaksun takaisin kuittia vastaan seuralta!

Vakuutus:
Kaikilla kilpailijoilla tulee olla kilpailut kattava vakuutus ja karateliiton kilpailulisenssi. Tosite/tositteet mukaan kilpailuihin!

Ilmoittautuminen: 20.4.2012 mennessä:

myClubiin

www.lahdenkarate.myclub.fi

Tiedustelut:
Pirkko Heinonen
pirkkoheinonen@phnet.fi, puh. 044 501 7680

Niko Koivula
nikokoivula@hotmail.com, puh. 040 847 1308

Liite: 2012-Paritekniikkakilpailu – säännöt v1.0.doc

Liite: Panda-kilpailu LAHDESSA 2012, kutsu.pdf

Liite: 2012-Panda kisakaaviot.xls

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/03/06/panda-kilpailu/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close