Lahden Karate pistesijoille Nuorten EM-kilpailussa Bakussa

Karaten nuorten Euroopan mestaruuskilpailut oteltiin Azerbaijanin Bakussa 10-12.2.2012. Lahden Karaten Joni Kolari ja Esa-Pekka Romppanen taistelivat upeasti pistesijoille 7-8. Kolari osallistui nuorten -61 kg sarjaan, jossa Jonin ensimmäinen vastustaja oli L. Christofi (CYR). Joni voitti tämän ottelun, ja seuraava ottelu oli Bosnia Herzegovinan Saricia vastaan. Tämä ottelu päättyi Jonin häviöön tasatuloksen jälkeen seuranneessa tuomariäänestyksessä. Saric jatkoi finaaliin asti, joten Joni pääsi keräilyottelun, jonka hävisi harmittavasti Israelin Buhantseville pistein 1-0.
Esa-Pekka Romppanen voitti ensimmäisen ottelunsa junioreiden -68 kg sarjassa Bulgarian Naydenovia vastaan. Seuraavassa ottelussa Hollannin Gerreseä vastaan Esa-Pekka joutui taipumaan, mutta koska Gerresen voittokulku jatkui finaaliin ja Euroopan mestaruuteen asti, Esa-Pekka pääsi keräilyotteluihin. Ensimmäisen keräilyn Luxembourgin Da Luzia vastaan Esa-Pekka voitti selvästi pistein 3-0. Toisessa keräilyssä tie katkesi, kun Kroatian Blazicevic voitti niukasti pistein 1-0. Blazicevic taisteli itsensä pronssimitalille asti. Näin Esa-Pekan sijoitukseksi jäi myös sija 7-8. Valmentaja Tuomo Heinonen kommentoi poikien asenteen ja tekniikan olevan huippuluokkaa, ja hiukan paremmalla onnella olisi ollut realistista päästä mitaleille saakka.
Pyry Heiskanen otteli junioreiden +76 kg sarjassa, ja joutui taipumaan saksalaiselle Wehrlelle pistein 2-0. Nea Mänty osallistui juniorityttöjen katasarjaan, jossa ensimmäisellä kierroksella vastaan tullut Luxembourgin Da Costa vei voiton.
Seuraava kansainvälinen kilpailu nuorilla on Estonian Open 3.-4.3. Tallinnasta lahtelaisten tavoitteena on tuoda useampi mitali.

Ajankohta:
12.02.2012 – 20:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2012/02/12/lahden-karate-pistesijoille-nuorten-em-kilpailussa-bakussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close