Oliver Kuisman haastattelu 2011

Haastattelu Oliver Kuisma, MM-ryhmän jäsen.

 1. Koska aloitit karateharrastuksen ja miksi?
  Vuonna 1996, kun äiti vei minut karatenäytökseen, jonka kautta hieman innostuin lajista.
 2. Ikä
  22
 3. vyöarvo
  1.dan, musta
 4. Kauanko olet kilpaillut?
  Syksyllä 2005 oli ensimmäiset kisat, joten kohta kuusi vuotta.
 5. Parhaat kisamenestyksesi kuluneella kaudella?
  Varmaankin 4. sija SM:ssä.
 6. Tulevan kauden kisatavoitteesi?
  Finaalissa SM:ssä.
 7. Lempitekniikkasi tai lempikatasi?
  Onnistunut Gyakuzuki on aina jees!
 8. Onko sinulla karate-idolia? Kuka?
  Kyllähän niitä on monia, jotka vaikutuksen ovat tehneet. Muun muassa Luca
  Valdesi, Michael Milon ja Jutsko Lefevre.
 9. Kerro joku esimerkki kesäharjoittelustasi.
  Kesällä paljon voimaharjoittelua (punttia, loikkia ym.) ja lajitreenit ovat kovempia sekä teknillisiin virheisiin kohdistuvia.
 10. Seurusteletko?
  Kyllähän tässä jonkinnäköistä sutinaa on ollut jo jonkin aikaa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajankohta:
07.07.2011 – 10:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/06/30/oliver-kuisman-haastattelu-2011/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close