Ina Hämäläisen haastattelu

Kysymyksiä MM-ryhmän Ina Hämäläiselle:

 1. Koska aloitit karateharrastuksen ja miksi?
  1997, Isoveljeni mukana päädyin karaten pariin. Veljeni oli aiemmin jo harrastanut kamppailulajeja ja minä halusin myös kokeilla.
 2. Ikä
  21 (heinäkuun 23.päivän jälkeen 22)
 3. vyöarvo
  1.dan
 4. Kauanko olet kilpaillut?
  Ekat kisat taisi olla 1998 seuran omat salikisat ja siitä lähtien on sitten tullut kilpailtua eli 13 vuotta.
 5. Parhaat kisamenestyksesi kuluneella kaudella? PM hopea ja SM kulta
 6. Tulevan kauden kisatavoitteesi?
  PM hopea kirkastetaan kullaksi ja kansainvälinen mitali esim FOC, Estonian Open
 7. Lempitekniikkasi tai lempikatasi?
  Lempikata: Gankaku
 8. Onko sinulla karate-idolia? Kuka?
  Nuorempana suurin karate-idolini oli Kirsi Koivisto Orimattilan Karate ry:stä, mutta tällä hetkellä ihailen monilta eri karatekoilta eri ominaisuuksia enkä vain tiettyä henkilöä yksinään.
 9. Kerro joku esimerkki kesäharjoittelustasi. Kesällä pyrin harjoittelemaan mahdollisimman monipuolisesti ja laji treenit jäävätkin vähemmälle. Kesän ehdoton lempitreeni on pitkä rullaluistelu lenkki ja jälkeenpäin venyttely.
 10. Seurusteletko?
  Kyllä
Ajankohta:
29.06.2011 – 09:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/06/29/ina-hamalaisen-haastattelu/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close