SM -kilpailut

Ajankohta:
26.03.2011 – 09:3019:30
Sijainti:
Töölön Kisahalli, Helsinki

SM-KISAT KARATE /JU-JUTSU / TAIDO
26.3.2011 TÖÖLÖN KISAHALLISSA
Aika ja Paikka: Lauantai 26.3.2011 Töölön Kisahalli, Paavo Nurmen Kuja 1 C, Helsinki
Karaten ilmoittautuminen ja
punnitus: Pe 25.3. klo 16:00 – 21:00 Karateliitossa (SLU-talo, Radiokatu 20, HKI)
La 26.3 klo 08:00–08:30 Kisahallilla
Karaten karsinnat: Alkaen klo 09:00
Ju-Jutsu finaalit: Alkaen klo 14:00
Karate finaalit: Alkaen klo 16:00
Taido finaalit: Alkaen klo 16:00
Kilpailusarjat karate: Kata naiset
Kata miehet
Kumite naiset + 18 v: -50kg, -55kg, -61kg, – 68kg, +68kg
Kumite miehet+ 18 v: -60kg, -67kg, -75kg, -84kg, +84kg
Kumite naiset avoin
Kumite miehet avoin
Ikämiehet +40 vuotta: Kata ja kumitesarjat -75kg, +75kg
Ikänaiset +40-vuotta: Kata ja kumiten avoin sarja
Huom! Sarja ikämiehet/naiset käydään Ippon-Shobu säännöin + WKF
käsi ja jalkasuojat.
Osallistumismaksu: 25€/ kilpailija/ sarja. Maksetaan käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä.
Ilmoittautuminen/Karate Maanantai 21.3 mennessä sähköpostilla:
info@karateliitto.fI
Jälki-ilmoittautuminen 50€/kilpailija.
Ikäraja: Kumite 18 vuotta, kata 16 vuotta
16 vuotta täyttänyt saa osallistua kumite-sarjoihin huoltajan luvalla
(osallistumislupa liitteenä).
Vyövaatimus: 3. kyu, vihreä vyö
Kilpailusäännöt karate: WKF:n säännöt seuraavin poikkeuksin
Katakilpailussa shorinji-ryu pohjaiset katat myös sallittu (shitei katoina
seison ja chinto).
Yksi pronssi jaetaan
Liiton mainostussäännöt
Kilpailijoilla tulee olla omat suojat:
* hammassuojat
* vartalosuoja
* Naisilla WKF:n hyväksymä rintasuoja
* Punaiset että siniset jalkasuojat
* Punaiset että siniset käsisuojat
* sininen ja punainen vyö
Karateliiton karatepassi, kilpailulisenssi + vakuutus/karateliiton
A/B-lisenssi
Lisätietoja: Kilpailujohtaja, Kaj Palenius, puh 040 703 9571 ja
Karateliitto info@karateliitto.fi

Ilmoittautuminen Mikalle su 20.3.2011 mennessä:
mika.virkkunen(at)mafoka.fi

Liite: SM-kutsu2011.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/03/14/sm-kilpailut-5/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close