Mitaleja Ruotsin Kata Pokalenista

LAHDEN KARATEN NEA MÄNTY JA POIKIEN KATAJOUKKUE MENESTYIVÄT TUKHOLMASSA

 

Perinteiset suurimmat pohjois-eurooppalaiset karatekilpailut, Kata Pokalen 2011 Tukholmassa keräsi maailman parhaimpia katakilpailijoita ympäri maailmaa viime viikonloppuna. Kaukaisimmat tulivat Japanista ja Venezuelasta asti ja sinne myös matkasivat voitotkin miesten ja naisten avoimissa sarjoissa. Maailmanmestari Antonio Diaz voitti miesten sarjan ja Rika Usami (MM-3) voitti naisten sarjan. Kilpailuihin osallistui yli 700 kilpailijaa.

 

Lahden Karaten Nea Mänty taisteli kadettityttöjen (14-15v) mestaruuden. Sarjaan osallistui 22 kilpailijaa. Nea voitti ensimmäisellä ja toisella kierroksella puhtaasti vastustajansa 5-0 ja kolmannella kierroksella voitti myös pistein 4-1 ruotsin Izabella Tranin. Finaalissa häntä vastaan asettui Tanskan EM-kilpailuedustaja Rikke Linck ja erittäin tasokkaassa ottelussa Nea toi voiton Suomelle ja Lahden Karatelle 3-2. Tytöt kohtaavat toisensa uudelleen kuukauden päästä PM-kilpailuissa.

 

Lahden Karaten poikien katajoukkue osallistui yli 16-vuotiaiden katasarjaan ja yllätti kaikki vastustajansa ja toi selkeän voiton Lahteen. Joukkueessa kilpailivat Joni Kolari, Esa-Pekka Romppanen ja Riku Salmi. Henkilökohtaisissa sarjoissa Joni Kolari saavutti myös pronssia junioripoikien (16-17v) sarjassa. Esa-Pekka Romppanen pääsi myös pronssiotteluun asti, mutta hävisi sen niukasti ruotsin Albert Gabrielille. Ikämiesten sarjassa 40-49-vuotiaat Jukka Kirves voitti kotiin tuomisiksi pronssisen mitalin.

Liite: LAHDEN KARATEN NEA MANTY JA POIKIEN KATAJOUKKUE MENESTYIVAT TUKHOLMASSA.pdf

Ajankohta:
21.03.2011 – 08:15

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2011/03/21/mitaleja-ruotsin-kata-pokalenista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close