Terveiset Belgradista!

MM-kisat ovat takana, ja uudet korotetut tuomarilisenssit taskussa! Enaa ei tarvitse osallistua katakokeisiin, nyt vain kokemusta ja senioriteettia hankkimaan! Ottelupuolella on viela kaksi porrasta kiivettavana. Lahes kaksi viikkoa tuntuu isolta uhraukselta niin ajallisesti kuin taloudellisestikin olla pois perheen luota seka toista. Toisaalta oli antoisaa nahda tamakin Euroopan kolkka! Ennakkokasitykset Belgradista olivat kuitenkin paljon huonommat, taallahan on suhteellisen siistia ja eurooppalaista. Belgradia kuulemma kutsutaan Balkanin Pariisiksi…

Tuomarikokelaita osallistui kursseille jalleen maksimimaara, 140 kumiteen ja n. 60 katakurssille. Kokeiden lapivieminen kestaa viisi paivaa, ja kullekin kokelaalle jaa onneksi myos vahan vapaa-aikaa. Joitakin nahtavyyksia ja tietysti vanha kaupunki piti siis kayda katsomassa. Onneksi hotellilla oli myos hyva kuntosali ja uima-allas. Parasta on ollut se, etta olen ollut terve, ja voinut syoda kaikkea 🙂 Marokko jatti nimittain viime vuonna pysyvat traumat! 🙂

Huomenna aamulla lahdemme viimeinkin kotiin!! Oma maa mansikka, muu maa mustikka…!

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/10/31/terveiset-belgradista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close