Tukholman avoin karatekilpailu 6.-7.11.2010

Lahden Karatesta osallistui Tukholman avoimeen karatekilpailuun neljä kilpailijaa, joista kolme ylsi mitaleille. Nea Mänty osallistui kadettityttöjen kahteen kata-sarjaan. Ensimmäisessä omassa sarjassaan Nea voitti sarjansa helposti, eikä Ruotsin ja Norjan kilpailijoista ollut juurikaan vastusta. Tämän jälkeen alkoikin kadettityttöjen avoin sarja, jossa olivat mukana Ruotsin, Tanskan, Islannin ja Norjan EM- ja MM-edustajat mustilla vöillä. Ensimmäisenä Nea sai vastaansa Islannin Madde Lindin, jonka Nea voitti näyttävästi 4-1. Toisella kierroksella Nea päihitti Ruotsin My Hemmelinin 5-0 ja toinen ruotsalainen Barbara Barun taipui kolmannella kierroksella 4-1. Semifinaalissa vastaan tuli Tanskan Ricke Link, joka juuri oli voittanut mustien vöiden sarjan.  Molemmilla kilpailijoilla painoi jo jaloissa kisat, ja Nea revitti voiton 3-2. Tästä Nea meni finaaliin toista tanskalaista vastaan. Cecilie Bjerring oli vielä vahvempi luvuin 3-2, joten hopea oli tällä kertaa voitettu.

 

Ina Hämäläinen osallistui naisten avoimeen katasarjaan, jossa ensimmäisellä kierroksella voitti ruotsalaisen vastustajansa pistein3-0. Toisella kierroksella kaatui itävaltalainen Johanna Thajer pistein 2-1. Kolmannella kierroksella Ina voitti jälleen Ruotsin 3-0, ja semifinaalissa tuli vastaan Tanskan Anne Sofie Sörensen. Hänelle Ina hävisi niukasti 2-1. Keräilyjen kautta Ina pääsi pronssiotteluun, jossa hän voitti pistein 2-1 Ruotsin Agnes Väpplingin.

Annamari Kaikkonen kilpaili naisten värivöiden 3-1 kyu sarjassa, ja voitti ensimmäisellä kierroksella selkeästi Simone Wissin.  Toinen kierros olikin jo semifinaali, jossa Annamari kärsi 3-0 tappion Milja Vikiönkorpea vastaan. Pronssiottelussa Annamari voitti pistein 2-1 Ruotsin Siri Rydmanin.

Oliver Kuisma taisteli miesten avoimessa sarjassa ensimmäisen kierroksen voittoon Ruotsin Krister Larssonia vastaan. Toisella kierroksella hän voitti niin ikään ruotsalaisen vastustajansa pistein 2-1. Seuraavalla kierroksella Oliver hävisi venäläiselle, mutta pääsi vielä keräilyihin, jossa joutui kuitenkin taipumaan ruotsalaiselle Simon Kadanikille niukasti pistein 2-1.

Tukholman avoimiin osallistui kilpailijoita yli 800, kymmenestä eri maasta.

Ajankohta:
07.11.2010 – 21:30

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/11/07/tukholman-avoin-karatekilpailu-6-7-11-2010/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close