Panda -kilpailu junioreille

Ajankohta:
24.04.2010 – 08:0017:30
Sijainti:
Suurmäen Kamppailuareena, Suurmäentie 5, 15100 Lahti

PANDA KARATEKILPAILUT

 

Aikataulu:

klo 8.00- 9.00 ilmoittautuminen

klo 9.00 tuomaripalaveri

klo 9.30 huoltajapalaveri

klo 9.50 kilpailijoiden esittely

klo 10.00 kilpailut alkavat

 

Sarjat: Kilpailu on tarkoitettu 5-12-vuotiaille.

Kilpailijat jaetaan kata-, ottelu-, ja paritekniikkakilpailusarjoihin ennakkoilmoittautumisien perusteella iän, painon ja vyöarvon mukaan. Paritekniikkakilpailuun ilmoittaudutaan pareittain.

 

Kilpailusäännöt: WKF:n säännöt ja juniorisääntötulkinnat ? www.karateliitto.fi/materiaalisalkku

Sarjoissa jaetaan kaksi pronssia.

Pyykkipoikaottelu on tarkoitettu 5-9 – vuotiaille (9v. alemmat vyöt), mutta 8-9 – vuotiaat voivat halutessaan ilmoittautua kadettien säännöillä käytävään otteluun. Muita poikkeuksia ikärajoissa ei sallita. Kukin kilpailija voi osallistua vain yhteen kumitesarjaan ja yhteen katasarjaan.

Paritekniikkakilpailun säännöt ovat liitteenä!

 

Ottelussa pakolliset suojat:

hammassuojat, käsisuojat, tytöillä rintasuojat, sääri- ja jalkapöytäsuojat, pojilla alasuojat (vapaaehtoinen).

Pyykkipoikaottelussa ei ole pakollisia suojavarusteita.

 

Osallistumismaksu: 16.4.2010 mennessä ilmoittautuneille 20 euroa/kilpailija (sis. T-paidan). Sen jälkeen 25 euroa/kilpailija.

Ilmoittautumisia ei oteta vastaan enää kilpailupäivänä.

Maksetaan ennakkoon 16.4.2010 mennessä Suomen Karateliiton tilille AKTIA 405000-111261 VIESTIKENTTÄÄN MAININTA PANDA-KILPAILU 10-A-3000. Kuitti mukaan kilpailupaikalle!

Maksut toivotaan suoritettavan seurakohtaisesti tai niin, että kilpailijan nimi on selkeästi maksusta havaittavissa.

 

Vakuutus: Kaikilla kilpailijoilla tulee olla kilpailut kattava vakuutus ja karateliiton kilpailulisenssi. Tosite/tositteet mukaan kilpailuihin! Vakuutuksen voi ottaa seuraavasta linkistä ja se on arvoltaan 35 € alle 15 -vuotiaille:

https://lisenssi.slu.fi/elic/view/step1.jsf?b&liitto=10000142

Ilmoittautuminen: 16.4.2010 mennessä:

 

Suomen Karateliittoon info(at)karateliitto.fi

Ilmoittaudu sähköisesti ohessa olevalla ilmoittautumiskaavakkeella. Jos ilmoittautumisiin tulee muutoksia, niistä pyydetään ilmoittamaan etukäteen.

 

Tiedustelut: Pirkko Heinonen pirkkoheinonen(at)phnet.fi, puh. 044-501 7680

Liite: PANDA-kisa 24 4 10 (2).pdf

Liite: 2010-Paritekniikkakilpailu-saannotv10_0.pdf

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2010/10/27/panda-kilpailu-junioreille/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close