Salikisat 18.10.2009, tulokset

Salikisat käytiin Suurmäen Kamppailuareenalla parinkymmenen innokkaan kilpailijan kesken. Alussa käytiin sääntöjä läpi ja harjoiteltiin kilpailutilannetta, jonka jälkeen pidettiin yhteinen alkulämmittely.

Kisoissa koettiin niin ilon kun pettymyksenkin tunteita, kuten kilpailemiseen aina kuuluu kun odotukset ovat korkealla. Kilpailut aloitettin pyykkipoikaottelululla johon osallistui yhteensä kahdeksan kilpailijaa. Ottelussa nähtiin jo hyviä otteita ja mahdollisia tulevaisuuden lupauksia…

Kultaa Janne Laine Hopeaa Carita Päärilä Pronssia Kasperi Haavisto Katasarja käytiin poolina, jolloin kaikki ottivat toisiaan vastaan.

Kultaa Miko Jalava Hopeaa Henna Manninen Pronssia Tara Vaittinen Kumite(ottelu) käytiin kahdessa eri sarjassa poolina

Kultaa Henna Manninen Hopeaa Mikael Ranki Pronssia Tara Vaittinen Kultaa Miko Jalava Hopeaa Matti Uusitupa Pronssia Simo Koskinen

Oli hienoa nähdä hienoja suorituksia nuorilta, jotka uskalsivat ottaa osaa ensimmäistä kertaa kilpailuhin.

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/10/18/salikisat-18-10-2009-tulokset/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close