Lahden Karaten voittokulku jatkui Nurmijärvellä

Nurmijärven kansalliset kilpailut käytiin lauantaina 10.10. Lahden Karate oli jälleen kilpailun menestynein seura yhdeksällä mitalisijallaan.

Esa-Pekka Romppanen kahmi peräti kolme mitalia. Hän voitti ylivoimaisesti kadettien -57kg ottelusarjan jättäen Nurmijärven Topi Kulmalan hopealle. Esa-Pekka taituroi myös kadettien katasarjassa hopealle. Tässä sarjassa tuli totuttuun tapaan Lahden Karatelle kolmoisvoitto, kun Joni Kolari vei kullan ja Riku Salmi sijoittui pronssille. Esa-Pekka järjesti vielä melkoisen yllätyksen sijoittuen miesten katasarjassa kolmanneksi, jättäen taakseen monia aikuisia edustusryhmän jäseniä.

Jere Ajanki jatkoi myös kultamitaliputkeaan voittamalla nyt ensimmäistä kertaa junioreiden -68kg sarjassa Kuopion Karateseuran Simo Sulkakosken. Otteluvoitto oli makea, sillä aikaisemmissa kohtaamisissa Sulkakoski on vienyt voiton.

Naisten katasarjassa Ina Hämäläinen vei voiton nopeilla ja terävillä suorituksillaan. Tyttöjen katassa Nea Mänty taisteli tiensä toiselle sijalle.

Kadettien -52kg sarjassa Joni Kolari kamppaili hienosti itsensä hopealle, häviten vain yhdellä pisteellä Renshinkanin Markus Mannoselle.

Lahden Gentaita edustava Toni Huhtala sijoittui miesten -75 kg sarjassa kolmannelle sijalle.

Liite: Nurmijärven kansalliset 101009.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/10/12/lahden-karaten-voittokulku-jatkui-nurmijarvella/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close