Ina Hämäläinen FOC:ssa pronssille

LAHDEN KARATEN INA HÄMÄLÄINEN FOC:SSA PRONSSILLE

Karaten kansainvälinen arvokilpailu Finnish Open Cup järjestettiin 34. kerran, jossa osallistujia oli 13 eri maasta n. 200 henkilöä. Kaukaisimmat kilpailijat tulivat mm. Etelä-Afrikasta, Malesiasta ja Domenican Republicista, suuremman osan saapuessa ympäri Eurooppaa.

Lauantaina 5.9.09 käytiin aikuisten sarjat, joista Lahteen tuli naisten katasarjasta pronssimitali. Lahden Karaten Ina Hämäläinen katasi vakuuttavasti.

Ensimmäisellä kierroksella Ina joutui tunnustamaan ruotsalaisen Mikaela Bystromin vahvemmaksi. Mikaela katasi finaaliin, jolloin Inalle aukesi tie keräilyihin. Keräilyissä Ina kukisti varmoin ottein Virolaisen Mottus Maaren ja sen jälkeen Ina voitti Luxemburgilaisen Neuser Hannahin tiukasti 3-2.

Pronssiottelu käytiin suomalaisen Annamari Kaikkosen ja Ina Hämäläisen kesken, jonka Ina voitti tuomariäänin 4-1.

Lahden karatea edustaneet mieskataajat Andreas Antoniou ja Oliver Kuisma jäivät mitaleitta, tehdessään kilpasuoritukset alle oman tasonsa.

Sunnuntaina 6.9.09 käydään kadettien ja junioreiden ottelu- ja katasarjat, joihin Lahden Karatesta osallistuu seitsemän kilpailijaa.

FOC –kilpailut käydään Tampereella, jonka kansainvälisen tason voi huomata nousseen vuosien saatossa ja kovenevan 2014 Suomessa järjestettävien aikuisten EM-kilpailujen myötä.

Liite: FOC 2009 tulokset.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/09/05/ina-hamalainen-focssa-pronssille/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close