Lahden Karate menestyi huikeasti Kuopion kansallisissa 22.8.2009

Lahden Karatelle viisi kultaa ja neljä muuta mitalia Kuopiossa

Karaten kilpailukausi avattiin viikonloppuna Kuopiossa käydyssä kansallisessa Budoka Champion Tourin osakilpailussa. Lahden Karate aloitti kauden vahvasti ottaen eniten sarjavoittoja koko kilpailussa.

Poikien (14-15) katakilpailussa Lahden Karate sai kolmoisvoiton Esa-Pekka Romppasen voittaessa. Hopealle sijoittui Joni Kolari ja kolmannen sijan vei Riku Salmi. Romppasen ja Kolarin keskinäinen kataottelu oli tiukka, sillä tuomariäänet menivät 3-2.

Tyttöjen (14-15v.) katasarjassa Nea Mänty voitti kultaa, jättäen taakseen Hämeenlinnan Karateseuran Amanda Virtasen.

Naisten katan voittoon taituroi Ina Hämäläinen osoittaen hyvää kisakuntoa jo kauden alussa.

Miesten katan hallitseva Suomen mestari Andreas Antoniou kukisti jälleen järjestävän seuran moninkertaisen arvokisaedustajan Pasi Hirvosen tiukassa finaalissa.

Poikien (14-15v.) ottelussa Esa-Pekka Romppanen voitti niin ikään kultaa, ja oli näillä saavutuksilla koko kilpailun ainoa tuplakultaa kahminut kilpailija. 14-15-vuotiaiden poikien alemmassa painoluokassa hallitseva Suomen mestari Joni Kolari sijoittui kolmanneksi.

Jere Ajanki otteli räväkästi ja osoitti huimaa kehitystä. Hän sijoittui kolmanneksi junioreiden (16-17v.) ottelusarjassa, jossa Renshinkanin Oskari Rajala vei voiton. Rajalan ja Ajangin ottelu oli varsin jännittävä, sillä Ajanki johti viime sekunneille asti. Rajala ratkaisi kuitenkin ottelun potkulla vartaloon, ja voitti täpärästi yhdellä pisteellä. Rajalalla on jo tilillään useita menestyksiä, hän sijoittui muun muassa keväällä kovatasoisessa Itävallan avoimessa kilpailussa hopealle.

Liite: kuopio082009.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2009/08/22/lahden-karate-menestyi-huikeasti-kuopion-kansallisissa-22-8-2009/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close