Kilpailijoiden tie menestykseen leirit

Osallistu mukaan tavoitteeliseen treenaamiseen ja kehittymään niin kilpailijana kuin karatekana.

Leireillä ei ole varsinaista ikä- eikä vyökoerajaa, mutta arvioithan tasosi sen mukaisesti että pysyt mukana harjoituksissa. Harjoituksissa huomioidaan eri tasoryhmät.

ilmoittaudu alla olevasta linkistä leireille:
https://www.suomisport.fi/events/334d2bf9-0a94-40aa-aa60-f6054a017380

Kilpaleirit Lahdessa

Leirit on tarkoitettu kilpailijoille ja kilpailemisesta kiinnostuneille, sekä tavoitteellisesti harjoitteleville karatekoille.
Leirille osallistuvien harjoittelijoiden valmentajat saavat osallistua leirille veloituksetta!

Leiripäivät koostuvat kolmesta eri harjoituksesta, mahdollisuus osallistua sekä kata- ja kumiteharjoituksiin oman valinnan mukaan.

10:00-11.00 Valmistavia harjoitteita.
11:30-12:45 Katan eri osia joilla parannetaan kokonaisuutta.
12:45-14:00 Kumite
14:00-15:30 katakokonaisuuksia
15:30-17:00 Kumite

Leirit ovat pääsääntöisesti kerran kuukaudessa lauantaisin.

Katat:

29.1.2022 Kanku Sho + kumite
12.3.2022 Gojushiho Sho + kumite
15.4.2022(pääsiäisperjantai) Gankaku + kumite
28.5.2022 Gojushiho Dai + kumite
Myös eri tyylisuunnan katojen harjoittelu on mahdollista, harjoitusmalli sovitetaan eri katoihin harjoituksissa.

Leirin järjestää Lahden Karate.
Valmentajina toimii koulutetut valmentajat:

Kata: Mika Virkkunen 5. Dan Shotokan, VAT
Kumite: Tuomo Heinonen 5. Dan Shotokan, VOK 3
Tuomarointi: Pirkko Heinonen, WKF-tuomari

Leireillä huomioidaan jokaisen harrastajan taso ja kehittymistavoitteet.

Jokaiselle halukkaalle osallistujalle luodaan henkilökohtainen kehittymissuunnitelma.
Kehityssuunnitelmaan osallistujat sitoutuvat käymään leireillä säännöllisesti.

Leirin hinta 40 € / leiri tai 20 € / harjoitus.

Henkilökohtainen kehityssuunnitelma 50€/kausi (kevät ja syksy)

Ajankohta:
02.02.2022 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2021/12/13/kilpailijoiden-tie-menestykseen-leirit/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close