25. Katana Shiai

Ajankohta:
21.09.2019 (All day)
Sijainti:
Suurmäen Kamppailuareena, Suurmäenkatu 4.

Liitteenä alustava aikataulu ja kaaviot(osa sarjoista yhdistetty), kaaviot voivat vielä muuttua!

Aikataulu:
Ilmoittautuminen Kata ja Kumite klo 8.30–9.30

Kumite 12-12.30

Kilpailut alkavat:
klo 10.00 Kata
klo 13.00 Kumite

sarjat:
Kata ja Kumite
U14
U16, avoin
U18, avoin
Aikuiset, avoin

Muut sarjat
Pyykkipoika 6-9v.
Kata ja Kumite 6-11v tytöt ja pojat
joukkuekata 7-13 v.
joukkuekata aikuiset

Järjestäjä pidättää oikeudet sarjamuutoksiin!
Huom! 6-9v voivat osallistua pyykkipoika- tai ottelusarjaan,
9v. oranssit vyöt/9.mon ottelevat kadettien säännöillä.

Ilmoittautuminen:
15.09. mennessä. Sportdata. Ei jälki-ilmoittautumisia!

https://www.sportdata.org/karate/set-online/veranstaltung_info_main.php?…

HUOM!
ilmoittautuminen vain yhteen henkilökohtaiseen kata- ja kumitesarjaan

Osallistumismaksu:
Juniorit 6-11v 20 € / yli 12v 30 € / sarja, joukkue juniorit 7-13v 30 €,
joukkue aikuiset +14v 40€

Maksu Lahden Karate Ry:n tilille, Nordea FI28 1085 3000 3121 24

Viite 9001.

Huom. Lahden Karaten jäsenet ei maksa kilpailumaksua!

Kuitti maksusta mukaan ilmoittautumiseen!

Kilpailulisenssi:
Kaikilla kilpailijoilla on oltava karateliiton kilpailulisenssi
sekä voimassa oleva vakuutus. Tositteet oltava mukana kisapaikalla.

Lisätiedot:
toimisto@lahdenkarate.fi
Järjestäjä:
Lahden Karate Ry

Säännöt:
kumitessa WKF-säännöt sekä niiden pohjalta päivitetyt
junioreiden sääntötulkinnat
Joukkuekatassa sekajoukkueet sallittu, ei bunkaita, yksi Kata riittää

Liite: KATANA-SHIAI2019 kutsu_1.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2019/08/22/25-katana-shiai/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close