Lydman ja Koponen sarjavoittoihin Helsinki Karate Open -kilpailussa

Viikonloppuna Helsingissä käytyyn Karate Open-kilpailuun osallistui yhteensä 300 urheilijaa 70 seurasta ja 25 eri maasta. Lahden Karatelle saldona oli 8 mitalia, joista 3 oli kultaisia. Kiia Koponen taisteli tuplakultaa alle 18-vuotiaiden -53 kg sekä alle 16- vuotiaiden avoimissa sarjoissa. Kiia ylsi huippusuorituksiin avoimessa sarjassa nousten tappioasemasta johtoon ottelun viimeisellä sekunnilla Islannin Viktoria Ingolfsdottiria vastaan vieden sarjavoiton nimiinsä. Kiia vei myös pronssimitalin alle 16-vuotiaiden -54kg sarjassa.
Kultakantaan ylsi myös tuleviin nuorten MM-kilpailuihin edustamaan valittu vasta 15-vuotias Enni Lydman alle 18-vuotiaiden +59 kg sarjassa. Enni ei antanut lainkaan mahdollisuuksia finaalivastustajalleen Islannin Kristjana Olafsdottirille, kun hän löi pistetauluun lukemat 7-0. Enni oli niin ikään pronssilla alle 16-vuotiaiden tyttöjen avoimessa sarjassa. Omassa ikäluokassaan alle 16-vuotiaiden tyttöjen +54kg ottelussa Ennin tie katkesi hylkäykseen liian kovien kontaktien vuoksi selvästä johtoasemasta.
Jesse Lehtinen saavutti myös tuplamitalit. Hän sijoittui alle 18-vuotiaiden katasarjassa hopealle häviten Vietnamin Minh Hoang Huynhille, sekä alle 16 -vuotiaiden –57 kg ottelusarjassa pronssille. Ottelussa Venäjän Alexey Federov oli vielä liian kova luu, mutta pronssiottelussa vastaan tullut Norjan Sander Fretheim-Nygård ei saanut Jessen käsittelyssä mitään mahdollisuuksia. Jesse edustaa lokakuussa Chilen Santiagossa käytävissä nuorten MM-kilpailuissa. Valmentaja Tuomo Heinosen mielestä ”ollaan hyvällä tiellä valmistauduttaessa Lokakuun MM-kisoihin. Jesse tarvitsee vielä ulottuvuutta hyökkäyksiinsä, ja Ennin kehittämiskohteena on kadettien sarjassa tarvittava tiukka lyöntien kontrollointi päähän.”
Nea Lehtinen taisteli tiukassa alle 14-vuotiaiden tyttöjen katasarjassa kolmanneksi.

Ajankohta:
18.08.2019 – 16:00

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2019/08/18/lydman-ja-koponen-sarjavoittoihin-helsinki-karate-open-kilpailussa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close