Karaten nuorten EM-kilpailut Tanska, Aalborg 8.-10.2.2019

Ensi kertaa karaten nuorten EM – kilpailuihin osallistuneille Enni Lydmanille ja Teemu Saariolle hieno startti arvokisauralle ! Molemmat ottelivat otteluvoitot.

Ensimmäisenä kilpailupäivänä perjantaina 8.2.2019 aloitti aamu tuomaan Lahden karaten Jesse Lehtinen. Hän kilpaili katasarjassa U16 pojat.
Jesse oli kovatasoisen lohkon 5. jääden neljännestä sijasta vain 0.4 pistettä.
Jesse Lehtisen sijoitus 17.

Iltapäivällä Teemu Saario otteli poikien U16 -57 kg ottelusarjassa. Ensimmäisellä kierroksella hän sai vastaansa Itävallan H.Israilovin. Itävaltalainen onnistui alussa menemään johtoon yhden lyöntipisteen turvin. Teemu otteli varmoin ottein tasoittaen ottelun, ja käänsi vielä lopussa ottelun omiin nimiinsä 2-1.
Seuraavassa ottelussa Teemu kohtasi Italian J.Botosson. Italialainen onnistui menemään johtoon käsi- ja potkutekniikoiden turvin, hyvästä takaa-ajosta huomiatta Saario ei saanut piste-eroa kurottua kiinni ja ottelu päättyi italialaisen voittoon 6-1. Botosso ei edennyt finaaliin, joten Teemun tie keräilyotteluihin katkesi.

Ensimmäisen kilpailupäivän viimeisenä suomalaisena Enni Lydman aloitti vahvasti U16 tyttöjen +54kg sarjassa.
Enni kukisti ensimmäisessä ottelussa varmoin ottein Bosnia-Hertsegovinan edustajan E.Halilovicin 5-0.
Seuraavassa ottelussa Lydmania vastaan asettui Romanian M.Coman. Romanialainen aloitti kovalla tahdilla ja meni johtoon käsitekniikoilla. Hyvistä yrityksistä huolimatta Coman pääsi kuittamaan jalkatekniikoilla ja vei ottelun nimiinsä 8-1. Romanialainen ei edennyt finaalin, joten Lydmanin tie keräilyihin katkesi.

Hyvää kokemusta Lahden karaten nuorille kilpailijoille, joiden yksi päätavoitteista on kotimaan Nuorten EM- kilpailut 2021.

 

Ajankohta:
08.02.2019 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2019/02/10/karaten-nuorten-em-kilpailut-tanska-aalborg-8-10-2-2019/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close