Mitaleja HEL Openista

Karate HEL Open 12.1.2019

Lauantaina käytiin nuorten alle 21-vuotiaiden karatekilpailut Helsingissä. Osallistujia oli ympäri Suomea ja lisäksi Virosta sekä Latviasta, yhteensä vähän yli 200 kilpailijaa.

Osalle Lahtelaisia kilpailut toimivat valmistavana kilpailuna nuorten EM-kilpailuihin, jotka käydään Tanskan Aalborgissa 8.-10.2.2019.

 

Jesse Lehtinen taisteli tuplakultaa.
-57 kg ottelusarjan finaali päättyi harmittavasti silmäkulman aukeamiseen, vastustajan tekniikan johdosta. Jesse oli ottelua johdossa, mutta vastustaja hylättiin vammantuottamisesta ja ottelu päättyi Jessen voittoon.

Ennen katasarjan finaalia Jessen täytyi käydä silmäkulman tikkauksessa, mutta se ei haitannut Jessen kataamista.
Jesse vei varmoin ottein katavoiton tuomariäänin 5-0.

Enni Lydman eteni tyttöjen +54 kg finaaliin ja tiukka finaaliottelu päättyi Ennin voittoon pistein 3-1.

Jaana Kirppu katasi alle 16-vuotiaiden tyttöjen finaalissa hopealle ja alle 18-vuotiaiden tyttöjen katasarjassa pronssille.

Alle 16-vuotiaiden poikien -52 kg sarjassa nähtiin Lahden Karaten seurakavereiden tiukka finaali.
Leevi Saario taisteli viimeisellä sekunnilla voittoon tehden potkun päähän tilanteen ollessa 3-1 ja siirtyi yhdellä pisteellä johtoon. Viimeisellä sekunnilla Nooa Paukkola ei enää pystynyt pistesuorituksiin ja Nooan oli tyytyminen hopeaan tällä kertaa.

Nea Lehtinen voitti tyttöjen alle 14-vuotiaiden katasarjan selkein ottein.

 

Veeti Huuskonen sijoittui pronssille poikien alle 12-vuotiaiden katasarjassa.

Bess Mänty voitti odotetusti alle 21-vuotiaiden naisten katasarjan.

Nuorten EM-kilpailuihin lähtevät:
Jesse Lehtinen, alle 16-vuotiaiden katasarja.
Enni Lydman alle 16-vuotiaiden tyttöjen +54 kg ottelusarja.
Teemu Saario alle 16-vuotiaiden poikien -57 kg ottelusarja.
Bess Mänty alle 21-vuotiaiden naisten katasarja, Bess edustaa Tapanilan Erää.
Björn Kulovuori alle 18-vuotiaiden +76kg ottelusarja, Björn edustaa Renshin-kan seuraa.

Ajankohta:
12.01.2019 (All day)

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2019/01/12/mitaleja-hel-openista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close