Ishoj cupista ja Kata Pokalenista mitaleja

Kolmipäiväisen kansainvälisen karatekilpailun paras lahtelaismenestyjä oli Björn Kulovuori. Björn voitti suvereenisti henkilökohtaisen sarjansa juniorit +76 kg. Arpaonni suosi Björniä, ja hän pääsi suoraan toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettui Skotlannin Kalib Mcintyre.
Skotlantilainen hävisi Björnille pistein 5-2.
Seuraavana Björn kohtasi Tanskan Daniel Stauningin, joka joutui niin ikään taipumaan pistein 4-0.

Finaalissa vastassa oli lähes kaksimetrinen isäntämaan edustaja Christian Petersen. Björn takoi varmoin ja näyttävin ottein tauluun lopputulokseksi voittopisteet 5-1.

Kulovuori osallistui myös Suomen kolmehenkiseen juniorijoukkueeseen, joka raivasti tiensä finaaliin, jossa vastassa oli luunkova Skotlannin joukkue. Ensimmøisen ottelun Suomi hävisi, ja toisen voitti. Björnille lankesi ratkaisijan rooli. Varmoilla ja vahvoilla otteillaan Björn ei jättänyt jossittelulle sijaa, vaan lopetti ottelun kahdeksan pisteen eroon ja joukkueen voittoon ennen täyttä aikaa.

Pyry Heiskanen osallistui miesten raskaaseen +84kg sarjaan. Hän raivasti tiensä semifinaaliin, jossa kärsi tappion skotlannin edustajalle. Keräilyn kautta hän pääsi pronssiotteluun Tanskan Joel Palmqvistin kanssa. Pyry johti jo ottelua pistein 6-0, ja pehmitti vastustajansa takapotkulla siihen pisteeseen, että tanskalainen luovutti ottelun. Lahden Karaten kahden ottelijan kotiintuomisina oli siis kolme mitalia.”

Miesten katassa Oliver Kuisma eteni varmoilla ja räväköillä suorituksilla finaaliin. Vastassa oli Unkarin Nguyen Thanh-Tung, joka tällä kertaa voitti Oliverin. Tuloksena hopeaa Oliver Kuismalle.

Naisten junioreissa Pihla-Maaria Holmlund eteni kaaviossaan hienosti finaaliin asti häviten kuitenkin finaalin sarjan voittajalle Tanskan Laura Scharffille 0-5. Pihla-Maarialle hopeaa. Bess Mänty sai vastaansa omassa kaaviossa ensimmäisenä Laura Scharffin ja Bessille häviö 2-3. Keräilyjen kautta Bess nousi kuitenkin pronssimatsiin ja voittaen sen. Bessille pronssia.

Naisten Senior sarjassa Bess hävisi sarjan voittajalle Frederikke Bjerringille 1-4 alkukierroksilla, mutta jälleen kerran, Bess keräilyjen kautta kipusi pronssille, voittaen pronssiottelussa juniorisarjan Laura Scharffin puhtaasti 5-0. Bessille toinen pronssi.

Pihla-Maaria Holmlund taituroi myös Ruotsin Kata Pokalenissa B -sarjassa kultaa. Ina Hämäläinen sijoittui naisten katasarjassa viidenneksi.

Ajankohta:
26.02.2017 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/02/25/ishoj-cupista-ja-kata-pokalenista-mitaleja/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close