Karaten nuorten EM -kilpailut käytiin 17.-19.2.2017 Sofiassa

Lahden Karatelta kilpailuissa oli kolme edustajaa. Saku Virtanen kadettien 14-15 -vuotiaiden poikien katassa, Bess Mänty junioreiden 16-17 -vuotiaiden tyttöjen katassa ja Björn Kulovuori poikien juniori +76 kg ottelusarjassa.

Perjantaina katasivat Bess ja Saku

Saku Virtanen aloitti vahvasti voittaen Israelin edustajan, seuraavalla kierroksella Saksalaisen ja kolmannella kierroksella Portugalilaisen niukasti tuomariäänin 3-2.
Semifinaalisarjassa vastaan tuli Italian kokenut Alessandro Cricco joka varmoin ottein vei voiton 5-0 ja eteni finaaliin.
Sakulla edessä oli pronssiottelu jossa vastustajaksi suoriutui Ranskainen.
Ranskan Nabucet Florian katasi varmanvahvasti vieden pronssin harmittavasti 4-1 tuomariäänin Ranskaan.

Bess Mänty sai yhden ottelu voiton kukistaessaan Luxemburgilaisen 4-1 tuomariäänin. Seuraavan kierroksen Valkovenäläinen oli tällä kertaa liian kova vastus ja eteneminen kaaviossa jäi lyhyeen Valkovenäläisen karsiutuessa.

Lauantaina oli Björnin otteluiden vuoro.
Ensimmäinen vastustaja oli Slovakiasta. Björn hallitsi tasaista ottelua voittaen ensimmäisen pisteen johdosta pistein 2-2.
Toisella kierroksella käytiin kova kamppailu Italialaisen kanssa. Björn nappasi ensimmäisen pisteen ja Italialainen tasoitti pisteet 1-1. Viimeisellä sekunnilla Italialainen sai tehtyä pistesuorituksen ja voitti ottelun harmittavasti 2-1. Italialainen karsiutui semifinaalissa ja näin Björnin tie nousi pystyyn.

Ajankohta:
18.02.2017 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2017/02/18/karaten-nuorten-em-kilpailut-kaytiin-17-19-2-2017-sofiassa/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close