KARATEN SALIKISA LOHJALLA 31.1.2016

Ajankohta:
31.01.2016 – 09:3015:30
Sijainti:
SPORTTIKESKUS TENNARI, Rantapuisto 45, 08100 LOHJA

Lahden Karaten, Lohjan kamppailukeskuksen ja Tapanilan Erän karaten
junioreille

KILPAILU

Kilpailuun ovat tervetulleita osallistumaan kaikki
5-12-vuotiaat! Sarjoja on tytöille ja pojille.
Lisäksi 12-14-vuotiaille kokeneille kilpailijoille
pyritään järjestämään omat sarjat.

Kilpailijat jaetaan kata-, ottelu- ja
pyykkipoikaottelusarjoihin ennakkoilmoittautumisien
perusteella iän, painon ja vyöarvon mukaan.

Ensikertalaisille pyritään järjestämään omat sarjat.

Pyykkipoikaottelu on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille, ottelu
(kumite) on tarkoitettu 9-vuotiaille kokeneille kisaajille,
ylemmille vöille sekä sitä vanhemmille.

Kata on kaikille halukkaille.

Kilpailija voi ilmoittautua vain yhteen ottelusarjaan (pyykkipoika tai kumite).

Kilpailut käydään karateliiton juniorisäännöillä.
Ottelussa pakolliset suojat: hammassuojat ja käsisuojat.
Tarvittaessa käsisuojia voi lainata seuralta.
Pyykkipoikaottelussa ei ole pakollisia suojavarusteita.

PAIKKA
SPORTTIKESKUS TENNARI, Rantapuisto 45, 08100 LOHJA

AIKATAULU
klo 9.30 – 10.00 ilmoittautuminen
klo 10.00 – 11.00 Kaikille yhteiset aamutreenit
klo 11.00 – 15.30 Kilpailut

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen kisoihin 24.1 mennessä oman seuran kautta.
Ilmoitathan osallistujan iän, vyöarvon, painon sekä sarjat.

https://lahdenkarate.myclub.fi

MAKSUT JA LISENSSIT
– Osallistumismaksu kisoihin on 5 euroa kilpailijalta.
– Maksut maksetaan käteisellä paikan päällä.
– Seurat eivät vakuuta kilpailijoita. Karatekisaamisen kattava vakuutus on suotava.
– Osallistujilta ei vaadita Karateliiton lisenssiä.
Tervetuloa kisaamaan ja kannustamaan karatekavereita!

Liite: KUTSU_Salikisat Lohjalla_31_1_2016.pdf

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2016/01/11/karaten-salikisa-lohjalla-31-1-2016/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close