Menestystä Orimattilan junnukisoista

Tänä vuonna Orimattilaan oli ilmoittautunut 195 kilpailijaa, 24 eri seurasta. Lahden karatesta osallistui 18 kilpailijaa. Jälleen kerran Lahden karaten kilpailijat loistivat tatamilla tuoden Lahteen mitaleita roppakaupalla.

Päivän kisat alkoivat joukkuekatoilla, joissa Lahden karatelta oli joukkueet tytöissä 12-17v ( Mänty, Holmlund, Virkkunen) ja sekajoukkueessa alle 12v (Holmlund, Kirppu, Niemi). Molemmissa sarjoissa tuli kultaa Lahden karatelle.

Tyttöjen katasarjassa kaksoisvoittoon ylsivät tytöt 10-11v: Olivia Niemi kultaa ja Solja-Linnea Holmlund hopeaa sekä tytöt 14-15v: Bess Mänty kultaa ja Pihla-Maaria Holmlund hopeaa.

Kaksoisvoiton nappasivat myös pojat 10-11v ottelu alle 34kg, jossa kultaa voitti Leevi Saario ja hopeaa sai Jesse Lehtinen.

Sarjavoiton nappasi hienosti katassa pojat 14-15v Teemu Orismala, poikien katassa 16-17v Miko Jalava, poikien katassa 10-11v alemmat vyöt Jesse Lehtinen.

Ottelussa pojat 10-11v 34-38kg voittoon ylsi Nooa Paukkola.

Ensikertalainen Markus Vesanen voitti hienosti oman sarjansa pojat pyykkipoikaottelu 6-9v.

Hopealle ylsivät tyttöjen 10-11v otelussa yli 35 kg Jaana Kirppu, poikien 12-13v 42-49 kg Teemu Saario, tyttöjen katassa 16-17v Heta Virkkunen.

Pronssia sai poikien katassa 10-11v ylemmät vyöt Aleksi Kirppu.

Mikael Ranki sai pronssia poikien ottelussa16-17v alle 65kg.
Ottelujoukkuessa Mikael Ranki & Teemu Saario taisteli pronssia kahden hengen joukkueellaan.

Ajankohta:
18.04.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/04/18/menestysta-orimattilan-junnukisoista/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close