Karateharjoitusten linjaus

Valmentajien palaverissa käsittelimme valmennukseen liittyviä asioita, joista alla koostetta ja ohjeistusta harjoitteluun muutenkin.

Huomioitavia asioita, jotka koskevat kaikkia seuramme harrastajia:

Valmentajia ei jatkossa kutsuta harjoituksissa nimellä vaan Sensei(mustavyö 3. Dan tai enemmän) tai Sempai alle 3. Dan, mikäli epävarma mustanvyön haltijan Dan -arvosta tulee käyttää Sensei nimitystä varmuuden vuoksi. Tämä siis koskee kaikkia aina kun valmentajalla on karatepuku päällä.

Valmentajan antaessa palautetta/korjatessa tekniikkaa jne harjoituksissa tulee oppilaan sanoa: Hai, oss tai jotain asiallista.

Salikuriin tulee kiinniittää edelleen huomiota suuressa määrin.

Harjoitusten tulisi olla pääsääntöisesti mielekkäitä ainakin suurimmalle osalle harrastajia ja tällöin tulee huomioida mahdolliset ikä-, taso- ja taitoerot.

Kids- ja junnutreeneissä tulisi ottaa alkulämmittelyissä “mukavia” lajiatukevia leikkejä/harjoituksia mukaan.
Ryhmien ikähaitari tulisi huomioida; osa tykkää leikeistä ja osa ei enää halua leikkejä, joten pikku kisailut, reisihipat ja taitoradat voivat olla hyviä harjoitteita kaikille.

Junnuryhmissä taso- ja ikäerot voivat olla suuria ja tämän vuoksi tulee ohjeistaa kuinka mahdolliset harrastajien kyselyt tulee suorittaa muita häiritsemättä.
Kesken harjoituksen voidaan pyytää lupa kysyä(tauon aikana ei kesken tekniikan tekemisen) esim. käsi ylös ja Sempai miten tämä tekniikka tulee tehdä yms.
Treeneistä ei kuitenkaan saa tulla kysely- ja leikkituntia, karate ja budohenki tulee vallita joka harjoituksissa.
Muut kysymykset tehdään ennen tai jälkeen harjoitusten.

“Karate on kivaa” asenteella on mukava harjoitella, vaikka usein on treenattava tosissaan.

Vanhempien kyselyt, miten omalla junnulla harjoituksissa menee ja ryhmää koskevat asiat tulee osoittaa ryhmän valmentajille esim. sähköpostitse, soittaen tai treenien jälkeen keskustelemalla, mikäli siihen on aikaa.

Treenien palautteet varsinkin negatiiviset voi osoittaa Mika Virkkuselle tai puheenjohtajalle. Palautteet käsitellään luottamuksellisesti ja nimettöminen niin halutessaan, toimenpiteisiin ryhdytään tarvittaessa.

mika.virkkunen(at)mafoka.fi
pirkkoheinonen(at)phnet.fi

Yleiset: toimisto(at)lahdenkarate.fi

Palaute on aina hyvä kertoa, jotta voimme kehittää seuraamme!

Positiivinen palauten on parasta antaa suoraan asianomaiselle, mikäli se on mahdollista.

Treeni-intoa ja kevään odotusta kaikille!

Ajankohta:
17.04.2015 (All day)

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://www.lahdenkarate.fi/2015/04/17/karateharjoitusten-linjaus/

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käytättäjäkokemuksen parantamiseksi. This website uses cookies to improve your experience. Hyväksy painamalla OK / Accept with pushing OK. Lisätietoja/More Information

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Lue lisää verkkosivujen tietosuojakäytännöstä: Verkkosivujen tietosuojakäytäntö.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahdenkarate.fi - sivuston toiminnan.


  On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.
More Info of Privacy Policy: Privacy Policy.
Denial of cookies may prevent lahdenkarate.fi-site activities. ----

Sulje/Close